Cum a răspuns FACEBOOK la studiul care arăta că va pierde 80% dintre utilizatori până în 2017

de:
24 ian. 2014
0 Afișari
Cum a răspuns FACEBOOK la studiul care arăta că va pierde 80% dintre utilizatori până în 2017

Parodia cu care a raspuns FACEBOOK arata ca, in 2021, Princeton va ramane fara studenti, iar in 2060 vom ramane cu totii fara aer, informeaza Hotnews.ro.

Facebook spune ca Princeton University este o institutie de exceptie, insa poate ramane asa doar atat timp cat va mai avea studenti. Scaderea referintelor la universitate pe Google Trends poate fi corelata cu numarul de studenti inscrisi, iar estimarile suna rau pentru Princeton, daca sunt analizate tendintele pe ultimii cinci ani, spun cei de la FACEBOOK în parodia pe care o găsiţi aici.

Astfel, pana in 2018 universitatea va ramane cu doar jumatate din numarul de studenti, in 2021 nu va mai mai avea niciun student, iar daca analizam scaderea prezentei termenului „air” (aer) in Google Trends, putem deduce ca pana in 2060 vom ramane fara aer, glumesc cei de la FACEBOOK. Postarea se incheie insa cu precizarea ca totul a fost o gluma.

Studiul la care s-a raspuns prin aceasta parodie, al universitatii Princeton, preciza că, asemenea unei infecții care se inflamează rapid, la fel de rapid dispare. Astfel, cercetătorii au afirmat, pe baza acestei comparaţii, că FACEBOOK ar urma să piardă rapid, între 2015 și 2017, aproximativ 80% din utilizatori.  Mai multe detalii despre studiu, aici.

Cookies