BAZAR

Cum a lăsat Bianca Drăguşanu un cartier întreg din Bucureşti fără apă

Bianca Drăguşanu a parcat neregulamentar maşina pe trecerea de pietoni şi peste o gură de canal unde muncitorii încercau să repare o conductă de apă. Astfel că aceştia au fost nevoiţi să aştepte ca diva să se întoarcă şi să plece cu maşina, scrie Cancan.ro.

Văzând bolidul de lux parcat exact peste canalul în care aveau ei treabă (alimentarea cu apă în zonă fusese oprita pentru o reparatie şi urma sa fie repusa in functiune). Disperaţi, ei au dat ture nervoşi, s-au uitat în toate partile, au injurat printre dinti şi s-au alimentat unul pe altul împotriva vinovatului… Dupa mai bine de 20 de minute de framantari, muncitorii au luat la rand magazinele, încercând să-l gaseasca pe soferul bolidului care stătea în calea muncii lor.

Dupa alte cateva minute, o doamna mai în vârsta, care stătea aplecata peste balcon, pentru care viaţa din cartierul ei nu mai are niciun secret, le-a spus muncitorilor: „Este Bianca Dragusanu, mama!”.

Diva s-a întors la maşină zâmbitoare, după aproape o oră, oferind o explicaţie cel puţin amuzantă: „Scuze, dar am fost să îmi iau pantofi!”.

După ce şi-a cerut scuze, Bianca Drăguşanu s-a urcat rapid în maşină şi a plecat în trombă fără ca măcar să observe că şi-a prins rochia în portieră.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button