Cum a intrat o mașină de lux în Arcul de Triumf. Și, mai ales, de ce

11 dec. 2020
90 Afișari
Cum a intrat o mașină de lux în Arcul de Triumf. Și, mai ales, de ce

Miercuri seară, în Capitală, a avut loc un accident mai puțin obișnuit.

Șoferul unei mașini de lux a intrat în Arcul de Triumf. Era la un pas să se izbească de zidurile monumentului, însă, din fericire, a reușit să oprească mașina în stăplișorii din beton aflați în jurul obiectivului de patrimoniu.

Miercuri, 9 decembrie, în jurul orei 21.00, un șofer aflat la volanul unui bolid de lux, Mercedes-Benz GT 63 AMG, a pierdut controlul volanului și a intrat în Arcul de Triumf, a anunțat Brigada Rutieră pentru click. Polițiștii care se aflau în zonă s-au autosesizat și au consemnat incidentul. Urmează ca cei de la Primăria Capitalei să vină și să constate paguba. Este vorba despre distrugerea unui părți din mobilierul urban. RCA-ul șoferului va plăti despăgubirea.”

În dreapta șoferului se afla o tânără, care a coborât speriată din mașină.

Meteorologii au informat miercuri Primăria Capitalei de apariția unor precipitaţii mixte şi posibilitatea formării poleiului. Autoritățile au anunțat că au acționat pentru combatere poleiului în toate sectoarele Bucureştiului, cu 262 utilaje multifuncţionale, care au împrăştiat materiale antiderapante.

Reprezentanții PMB au arătat că: Se va acţiona cu prioritate în rampe, pante şi poduri, pe arterele principale cu trafic STB şi obiective sociale, pe arterele de legătură între arterele principale şi cele secundare, precum şi zonele unde se constată că există posibilitatea de formare a poleiului, astfel încât circulaţia rutieră să se desfăşoare în condiţii optime. De asemenea, pe timpul nopţii vor acţiona şi 355 operatori curăţenie căi publice care vor împrăştia materiale antiderapante pe refugii, în staţii şi pe trotuare.”

Cookies