BAZAR

Cum a fost la spectacolul lui Joaquin Cortes de la Bucureşti. GALERIE FOTO

Gitano, spectacolul pe care Joaquín Cortés l-a numit „intim” și „matur”, s-a dovedit a fi unul extraordinar, fiind apreciat de miile de spectatori care au fost prezenţi duminică seara, în Sala Palatului din Capitală.

Balerinul şi coregraful an­da­luz, în vârstă de 45 de ani, s-a remarcat cu un spectacol în care dansul, muzica şi luminile s-au completat perfect.

Spectacolul Gitano a fost compus din două părți diferite, cu o durată totală de o oră și 45 de minute, care au curs una după alta fără întrerupere. În prima jumătate, mai intimă, scena a fost acaparată de un flamenco pur, în timp ce partea a doua s-a remarcat printr-o explozie de muzică și dans în care au fuzionat diverse stiluri.

În timpul spectacolului, regele dansului flamenco a râs când un spectator i-a transmis că-l doreşte. La câteva minute după acest moment, o spectatoare din rândurile din spate i-a cerut lui Joaquín Cortés să danseze fără cămaşă, însă artistul nu a recurs la acest gest, fie pentru că nu a auzit ce i-a cerut tânăra, fie pentru că nu voia asta.

Pe scena Sălii Palatului au mai urcat şi opt dintre cele mai bune balerine ale Spaniei, două dansatoare de flamenco, şaptesprezece muzicieni şi opt cântăreţi de flamenco. Nu doar Joaquín Cortés a cucerit publicul cu dansul său, ci şi cele două dansatoare care parcă respirau flamenco prin toţi porii.

Prezentat mai întâi în Spania, specta­colul Gitano a stârnit o serie de reacţii pozitive, fiind declarat de critici drept „cea mai spectaculoasă şi am­biţioasă producţie a lui Joaquín Cortés de până acum”.

Mai multe fotografii de la spectacolul Gitano puteţi vedea pe liverockphotography.blogspot.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button