Cum a fost la concertul Sting din București

de:
01 aug. 2013
0 Afișari
Cum a fost la concertul Sting din București

Îmbrăcat în pantaloni de piele mulaţi şi cu un tricou de un alb impecabil, Sting a apărut pe scenă la 20.45, cu 15 minute înainte de ora aşteptată instinctiv de fani. Show-ul a început cu o precizie de ceas elveţian, cu „If I Ever Lose My Faith in You”, şi a continuat cu hituri precum „Every Little Thing She Does is Magic”, „Fields of Gold” şi „Shape of My Heart”, scrie mediafax.ro. 

Aflat deja a patra oară la Bucureşti, Sting i-a obişnuit pe fani cu multele sale faţete de artist. După ce în 2009 a venit în Capitală cu un proiect pe care numai un veteran al muzicii îl poate aduce – muzică elisabetană -, iar în 2011 a venit în Piaţa Constituţiei însoţit de o orchestră simfonică, de data aceasta, Sting a venit cu un bass şi cu un grup de instrumentişti excepţionali, care au demonstrat că hiturile pe care milioane de oameni le fredonează pot fi atât calde pentru public, cât şi ofertante pentru artişti, chiar dacă este pentru a „n”-a oară când le cântă. 

Sing a vorbit în limba română, a strigat fanilor de jos „mai tare!”, a întrebat „ce faceţi?” şi a făcut în aşa fel încât la concertul său să fie „Heavy Cloud No Rain” („Înnorat, dar fără ploaie”, n.r. ). Ploaia pe care chemat-o de atâtea ori în versurile cântecelor sale a venit fix după ultima melodie de bis – „Fragile”.

Pe „Fragile”, Sting a făcut ce a făcut de altfel în cele două ore de concert – a arătat că să fii pe locul 1 în toate topurile muzicale nu înseamnă să îţi pierzi „baza” şi prospeţimea. A început ultima melodie din concert cu un „1-2-3”, ca în prima zi de înregistrări din carieră, aşa cum a tratat şi piesele mari, ca pe nişte jam session-uri dintr-un mic club. Astfel „Shape of My Heart”, „Englishman in New York”, „Desert Rose”, „Message in a Bottle” au devenit noi şi unice.

Concertul de la Bucureşti a încheiat turneul „Back to Bass”, pe care Sting l-a început pe 30 mai, în Statele Unite ale Americii, şi care a continuat în Elveţia, Olanda, Rusia şi Italia.

În deschiderea concertului lui Sting au cântat Mike & The Mechanics şi James Walsh.

Cookies