A doua zi de B’ESTFEST Summer Camp. GALERIE FOTO

de:
07 iul. 2013
0 afișări
A doua zi de B'ESTFEST Summer Camp. GALERIE FOTO

Cei prezenti in B’ESTFEST Park s-au bucurat de show-urile live si DJ set-urile sustinute pe cele sapte scene ale festivalului, party-urile de la terase, precum si de extra-activitatile recreative din zonele special amenajate de sport, lounge, funfair, arts & crafts.

Grimus , Subcarpati, East Roots, White Walls, Piranha, Loungerie II, Zob au urcat pe scena, sambata. Lasarea intunericului a adus si show-urile capetelor de afis ale serii: Nneka, Nas, Biohazard si Noisia.

Nneka si-a cucerit publicul nu doar prin voce, transmit organizatorii, ci si prin deschiderea si sinceritatea cu care a comunicat cu fanii. Biohazard a indemnat rockerii prezenti in fata scenei la unitate impotriva sistemului pentru ca „toti, indiferent de nationalitate, avem de fapt aceleasi idealuri si de multe ori regimul politic incearca sa ne impiedice in a le atinge”. Noisia a fost mai putin militanta, dar cu un set cel putin la fel de puternic, pe gustul fanilor bass music.

Cel mai asteptat show al zilei a fost concertul legendei hip hop Nas , o cariera de peste 20 de ani fiind transpusa in mai mult de o ora de hit-uri la foc continuu, cu refrene si chiar strofe intregi fredonate de miile de fani prezenti in fata scenei.

Ultima zi de festival, duminica, 7 iulie, ii va aduce in prim plan pe membrii trupei Chase & Status intr-un show live, in premiera in Romania, alaturi de nume internationale precum Enter Shikari, Soilwork, Friction. Pe scenele festivalului vor urca si Electric Fence, Goodbye to Gravity, Shadowbox & Chimie, Hentai Corporation, Toulouse Lautrec, Pistol cu Capse, Days of Confusion, Flesh Rodeo, urmand ca distractia sa se prelungeasca pana in zorii zilei.

Cookies