Cum explică premierul Ponta cele 55.000 de LIKE-uri de pe FACEBOOK, într-o singură zi

de:
22 feb. 2014
0 Afișari
Cum explică premierul Ponta cele 55.000 de LIKE-uri de pe FACEBOOK, într-o singură zi

Aproape 55.000 de utilizatori de Facebook din toată lumea au hotărât să dea like premierului. Cifra ridică un serios semnal de alarmă pentru jurnaliştii de la Adevărul, care spun că într-o zi normală pagina lui Victor Ponta primeşte doar câteva sute de like-uri.

Mai mult, jurnaliştii de la Adevărul spun că doar 1.000 dintre like-urile nou-obţinute ar veni de pe teritoriul României. Puse cap la cap, informaţiile ar duce la concluzia că like-urile primite ieri de premier ar fi fost obţinute în mod ilegitim.

Care ar putea fi motivul unei astfel de acţiuni din partea lui Ponta? Cu cele 55.000 de like-uri nou apărute, premierul a devenit cem mai popular politician român de pe Facebook, depâşindu-l pe precedentul deţinător al acestui titlu, Traian Băsescu.

În replică, echipa care gestionează contul de Facebook al lui Ponta precizează că „Numarul fanilor de pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta a crescut in urma contopirii paginii ‘Victor Ponta – cel mai bun premier’ – o comunitate cu peste 50.000 de sustinatori – cu pagina de fata. Pe aceasta cale, va multumim voua, celor peste 320.000 de sustinatori ai lui Victor Ponta. Pentru fiecare dintre voi, un mare LIKE! Multumim si sustinatorilor lui Basescu din presa care ne promoveaza pagina de FB :)”, se afirmă pe pagina de Facebook a premierului.

Pagina de Facebook a premierului Victor Ponta a înregistrat o creștere ieșită din comun în decurs de doar 24 de ore.

Potrivit www.facebrands.ro, de miercuri până joi, pagina premierului a crescut cât altele într-un an. Doar într-o singură zi, pagina premierului a crescut cu 55.000 de like-uri.

Cookies