Cum a devenit asasin plătit un zugrav din București. Poliția: O mamă și o fiică i-au dat 10.000 de lei și-un scuter ca să o elimine pe bunica

24 iun. 2024
437 afișări
Cum a devenit asasin plătit un zugrav din București. Poliția: O mamă și o fiică i-au dat 10.000 de lei și-un scuter ca să o elimine pe bunica
Cum a devenit asasin plătit un zugrav din București. Poliția: O mamă și o fiică i-au dat 10.000 de lei și-un scuter ca să o elimine pe bunica. Sursa foto: Unsplash

Un caz de asasinat din București a fost scos la iveală de un deținut al cărui coleg de celulă a fost condamnat pe nedrept pentru crima pe care n-a făcut-o. Acesta a făcut un denunț după ce a auzit povestea colegului său, și povestea adevărată a fost scoasă la iveală.

Un adevărat scenariu de film a avut loc în viața reală, chiar în București. Două femei din București, mamă și fiică, au vrut să își ucidă bunica, și au apelat la un asasin pentru a duce la bun sfârșit misiunea. După ce primul bărbat le-a păcălit, au apelat la un zugrav, care a omorât-o pe femeie în schimbul unui scuter nou și a sumei de 10.000 de lei. Apoi, cele două au pus crima pe „umerii” unui bărbat nevinovat, care a ajuns după gratii.

Zugravul asasin plătit. Crimă comandată de o mamă și o fiică în București

Din închisoare, bărbatul nevinovat i-a povestit întâmplarea colegului său de celulă, care mai apoi a mers la autorități și a făcut un denunț pentru a le povesti ce a aflat. Aparent, povestea era cât se poate de adevărată, și bunica celor două femei, mamă și fiică, de fapt fusese omorâtă „la comanda” celor două, potrivit Antena 3.

Astfel, în 2011, acum 13 ani, o mamă și o fiică din București au vrut să își omoare bunica și acest lucru a fost făcut de un zugrav pentru suma de 10.000 de lei și pentru un scuter nou. Adevărul în acest caz a ieșit la iveală recent, după ce deținutul a fost reaudiat și adevărul a ieșit la suprafață. De asemenea, cele două femei au fost condamnate la 20 de ani de închisoare.

Bătrâna pe care cele două voiau să o omoare era mama, respectiv bunica celor două, și aceasta urma să fie audiată într-un dosar la DIICOT, dosar din care făcea parte fata ei, care era în pericol să ajungă după gratii. Ca să evite acest lucru, a decis cu fiica ei să o ucidă pe femeia în vârstă.

Astfel, i-au dat unui bărbat suma de 10.000 de euro, însă acesta s-a făcut nevăzut cu banii. Mama și fiica nu au renunțat la misiunea lor și au apelat la un muncitor care lucrase la ridicarea casei lor, și pe care l-au convins să ucidă pentru 10.000 de lei și un scuter nou.

Asasinul a intrat în casă peste bătrână, a lovit-o și a asfixiat-o. De asemenea, după ce a avut loc reaudierea, și zugravul a primit 10 ani de închisoare cu executare.

CITEȘTE ȘI

Cookies