ȘTIRI

Cum a câştigat un bucureştean 30.000 euro, cu un pariu de 50 de eurocenţi

Un parior în varsta de 31 de ani a mizat 2.5 lei pe 14 meciuri din Anglia, Danemarca, Olanda, Germania, Italia, Belgia, Turcia si Bulgaria şi a reuşit să „prinda” 13 din ele. Bărbatul a reuşit astfel să câştige 137.175 lei (echivalentul a circa 30.000 euro), cu un bilet jucat intr-o agentie Stanleybet din Bucuresti.

Biletul este extrem de spectaculos atat datorita cotelor extrem de mari care i-au multiplicat suma pariata de 57,636 ori, cat si datorita bonusului la castig oferit de casa de pariuri, in valoare de 35.563 lei, scrie incomemagazine.ro.

Intrebat cum de a ales sa mizeze pe victoria lui Gent in fata lui Standard Liege in conditiile in care in meciul anterior Standard le administrasera un neverosimil 7-0, pariorul a raspuns sec: „Am mizat pe razbunarea lui Mircea Rednic in fata fostei sale echipe.” Si iata ca „razbunarea lui Rednic” i-a adus acestuia cea mai mare cota de pe bilet, 7.50.

Singurul meci care l-a indepartat pe bucurestean de castigarea celui mai mare premiu posibil la pariuri sportive, in valoare totala de 500.000, a fost meciul Norwich – Tottenham, unde, cu Vlad Chiriches in afara lotului, fiind accidentat, elevii lui Tim Sherwood au fost invinsi cu 1-0.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button