HUFFÎN BUCUREȘTILIBERTATEAȘTIRI

Cum a aflat Cabral unde se mai poate mânca profiterol mișto în București

Cu toții ducem dorul prăjiturilor autentice. Ne amintim de gustul pe care îl aveau acum câțiva ani, gustul real, fără chimicale. Voi știți unde se mai găsesc prăjituri gustoase în București? Acest lucru a vrut să-l afle și Cabral într-o postare pe Facebook.

Într-o postare pe Facebook, Cabral apelează la urmăritorii săi pentru a afla unde se mai găsește un profiterol bun în București.

Cabral: „Cine știe unde găsim așa bucurie trimisă pe Pământ ca să ne facă pe noi, mâncăii, fericiți?”

„OK. Cer sprijinul internetului pentru o treabă foarte importantă: unde naiba se mai poate mânca un profiterol bun în București?
Sau Constanța. Brașov? Ploiești?
Dar profiterol… nu sarakia cu nume de profiterol.
Adică gogoșelele alea să fie trei sau patru, ferme la exterior și moi la interior.
Umplute cu cremă din aia fluffy de vanilie.
Să aibă câteva cupe de înghețată din aia bună și aromată, glasată ca la boierii ăia mari.
Să aibă deasupra frișcă din aia adevărată, făcută în casă… nu spumă de montat geamuri.
Și să fie totul stropit din belșug cu niște sos de ciocolată, care să se împrietenească cu frișca.
Și dacă are și trei limbuțe de pisică… mă declar mulțumit.
Deci… cine știe unde găsim așa bucurie trimisă pe Pământ ca să ne facă pe noi, mâncăii, fericiți?”, a declarat Cabral într-o postare pe pagina lui de Facebook.
Bineînțeles că fanii au început să-i răspundă de îndată. Recomandările au curs precum umplutura cu cremă de vanilie din profiterol:
  • „La Hotel București, iar dacă n-ai bani și vrei să dai țeapă și să fugi prin vitrina deschisă, la Casata.”
  • „Tu ne omori cu zile… Și cu bună știință…. Noi locuim în Dakar… Și acu’ mor de poftă, din cauza ta…. De unde vrei tu frate să găsesc profiteroles aci, în Mama Africa???? Am făcut zacuscă, cozonac, covrigi…. Eu profiterol nu fac. Acum, ca să te iertam, trebuie să gasești cel mai bun profiterol și să mănânci 2 porții, una pentru mine.”
  • „București …sectorul 3(sălăjan) cofetăria Paradis…tocmai ce am cumpărat aseară …e super gustoasă! Merită să încercați”
  • „Mi-a adus aminte de cofetăria Casata sau Scala, unde mâncai bunătăți ce nu le mai găsești oricât te-ai strădui.”
  • „Gata, te-ai și trezit cu chef de harță! Ce vorbești nene de dimineață bună! Auzi frate, profiterol de ăla bun!De dimineață…..și asa cu descriere aprofundată! Mamă, tot am bălit tastatura!”

Recomandările încă se strâng la întrebarea lui Cabral. Postarea lui de pe pagina de Facebook în care se întreabă unde se mai găsește un profiterol bun în București, a strâns peste 200 de comentarii în 30 de minute.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button