Cucina di casa

de:
25 feb. 2011
0 Afișari
Cucina di casa

Autor: blogdeprost

Tu cucina faci banking?

Cum ajunge un student fomist, shaormar, hamburgerist si covrigar sa ia masa intr-un restaurant smecher si de fite de pe Vacaresti? Raspuns: cu mocangeli. Mai exact, cu mocangeli de la site-urile alea de oferte( le stiti voi, alea cu acces la patinoar cu un leu si o suta cincizeci si trei de sedinte de fitness cu 50 de bani).

Si deci, am luat eu doua vouchere de la un site din-ala( nu zic care ca nu stiu daca am voie sa-i fac reclama), cu super mega oferta de o portie de paste plus o portie de clatite la 4 lei, dupa care am intrat frumusel pe site la Cucina di casa asta si am incercat sa fac si eu rezervare.

Si incercai o data, si incercai de doua ori si nu mearsa, muica! Si zisei sa mergem acolo sa vedem cum sta treaba… Imi pusei eu perechea a buna de blugi, un tricou cu Niche mare pe el, geaca de piele, ma urcai in metrou, impreuna cu ea, nu spui cine, persoana importanta, si spre Cucina cu noi!

Ajungem noi acolo, mese libere cat cuprinde! Bine, avand in vedere ca sunt vreo 20 de mese intr-un spatiu de 30 de metri patrati, nici nu e de mirare, dar hai sa nu fim carcotasi! Inca!

Ne asezam frumusel la o masa mai retrasa si ne aruncam o privire pe meniuri! Ca deh, avem noi pastele si clatitele preplatite ca cartela, dar tre sa si bem ceva, nu? Primul impact cu preturile ma face sa-mi dau automat geaca jos de naduseala… Opt lei o mini-bere la 0,33 l, sase lei un suc la 0,2( oare il aduceau la ceasca?), la mancare nici n-am curaj sa ma uit…

In fine, trecem peste micile astea detalii si vine baiatu’ sa ne ia comanda. Manierat, politicos, n-a strambat din nas cand a vazut ca suntem fomisti cu vouchere, mai ca incepe sa-mi placa localul. Moment in care ei ii vine ideea geniala! Hai sa mai luam ceva pe langa! O portie de bruschette, de exemplu… E doar sapte lei. Scrasnesc din dinti, imi afisez zambetul de om dispus sa-i faca mofturile si zic ” bine, iubita, cum vrei tu!”

Calcul rapid in gand… opt lei berea, sapte lei sucul( ca nu si-a luat de-ala la ceasca) si cu sapte lei bruschetele astea… Hai ca tot e bine si om manca si noi pe saturate!

Vin bruschetele… Sasa felii frumoasa de paine prajita, unse cu bulion si cu branza din piata… Sa traiasca! Vin si pastele… Cica 400 de grame, scria pe site. Mda, poate cu tot cu vas, cu furculita, cutit si cu fata de masa de sub… Si intr-un final apoteotic, vine si clatita! Ba nu, ma scuzati, Clatita!

O chestie subtire, subtire, subtire, imprastiata pe un farfuroi de un metru diametru, cu o dulceata de afine in ea sublima, dar care lipsea cu desavarsire si cu stropi de ciocolata pe langa ea( vreo doi sau trei).

Reiau calculul…Opt lei, cu sapte lei, cu sapte lei si cu opt lei dati pe vouchere, plus vreo macar cinci lei bacsisul, plus zece lei saorma pe care o s-o iau la completare din piata… Iar mananc covrigi o saptamana si beau apa de la robinet!

Cookies