Cuantune / Silent Strike @ Tam Tam Music Fest

de:
22 nov. 2011
0 Afișari
Cuantune / Silent Strike @ Tam Tam Music Fest

Tam Tam Music Fest – Noaptea in care NU vrei sa dormi!

Sambata, 26 noiembrie, incepand cu ora 8p.m., Metropotam va invita laTam Tam Fest – o noapte intreaga de muzica live, in cinci dintre cele mai tari cluburi din Bucuresti!

De ce sa nu dormi? Pentru ca ai 5 cluburi, 5 genuri diferite de muzica si un line-up de 20 de trupe bune. Nu poti sa ratezi nimic din ce se va intampla in noaptea de 26 noiembrie! Tot ce-ti trebuie e un bilet unic si orasul e al tau, poti sa hoinaresti din club in club si sa vezi concerte live ale celor mai indragite trupe din Romania.

Noaptea ti-o vei petrece in Fabrica si in Elephant, Control, Berlin si la Clubul Taranului. Electro, indie, hip hop, jazz, le avem pe toate, dar organizat: fiecare stil la casa lui.

La Clubul Taranului vor concerta Cuantune si Silent Strike.

Program:

21:30 – 22:15 Cuantune

22:30 – 23:30 Silent Strike

Line-up serii:

The MOOoD // The Mono Jacks // Blue Nipple Boy

Deliric 1, DOC si Vlad Dobrescu (CTC) // Norzeatic

K-lu // DJ Sauce // DJ Grigo

Cuantune // Silent Strike

Fouchat // Montgomery Clunk // Hijack // Fouchat // Giuser

Discoballs // ROA

Nu ai cum sa ratezi vreun concert pentru ca Metropotam iti pune la dispozitie si transportul intre cluburi!

Astfel, in noaptea de 26 noiembrie, vor exista microbuze speciale Metropotam care se vor plimba intre cele cinci cluburi. Transportul va fi gratuit pentru participantii la eveniment. Programul concertelor si programul si traseele microbuzelor vor fi anuntate in curand.

Biletele pot fi cumparate de pe site-ul Metropotam, dar si de la intrarea in cluburi, in seara evenimentului, dupa cum urmeaza:

– achizitionat in avans, de pe site-ul Metropotam – 29 de lei

– in seara evenimentului, de la intrarea in oricare din cele cinci cluburi (Fabrica, Clubul Taranului, Elephant, Berlin, Control) – 35 de lei

-1 bilet iti permite accesul la toate concertele organizate in cluburile amintite, toata noaptea!!!

In plus, Metropotam are o surpriza pentru tine: daca vrei sa vii cu un prieten sau doi, poti cumpara bilete si mai ieftine. Astfel, daca le cumperi de pe site, pentru 2 bilete platesti 49 de lei in loc de 70 de lei, iar pentru 3 bilete platesti 69 de lei, in loc de 105 lei, cat ai plati in seara evenimentului.

Asadar: ia-ti bilet in avans, si-ti raman bani si de-o bere – sau chiar de mai multe!

Cu un bilet unic poti participa la toate concertele, in toate cele cinci cluburi.

Eveniment organizat de Metropotam si realizat cu sprijinul Studentbank,powered by Raiffeisen Bank.

Metropotam este o publicatie on-line actualizata zilnic cu noi articole despre concerte, petreceri, evenimente, locuri si intamplari din tara si din Bucuresti, alaturi de recomandari de going-out si cronici de evenimente, muzica si film.

Cookies