Cu sau fără luminițe de Crăciun în București? Ce îi spun primarului Băluță bucureștenii din Sectorul 4

21 sept. 2022
1973 afișări
Cu sau fără luminițe de Crăciun în București? Ce îi spun primarului Băluță bucureștenii din Sectorul 4
Cu sau fără luminițe de Crăciun în București? Ce îi spun primarului Băluță bucureștenii din Sectorul 4. Sursa foto: Facebook/ Daniel Băluță

Daniel Băluță vrea să afle dacă bucureștenii din Sectorul 4 își doresc luminițe de sărbători și anul acesta, iar în acest sens a lansat un sondaj pe pagina de Facebook. Bucureștenii nu au întârziat să-i răspundă primarului.

Daniel Băluță: „Ne dorim luminițe de sărbători și anul acesta în sectorul nostru?”

Primarul Sectorului 4 îi roagă pe bucureșteni să răspundă în comentarii, în număr cât mai mare, la întrebarea: „Ne dorim luminițe de sărbători și anul acesta în sectorul nostru?”.

Daniel Băluță le reamintește cetățenilor că anul trecut a fost o feerie pe străzile, bulevardele și parcurile din Sectorul 4. Acestea au fost luminate de ghirlande, decorațiuni și beculețe colorate.

Edilul îi întreabă pe bucureștenii din Sectorul 4 dacă și anul acesta își doresc să fie la fel și le spune că părerea lor este foarte importantă.

Cu toate acestea, primarul nu a făcut precizări despre costurile estimate.

„Prin urmare, lansez acest sondaj la care vă rog să DISTRIBUIȚI postarea și să răspundeți în comentarii cu DA sau NU”, a scris Daniel Băluță pe Facebook.

Primarul Sectorului 4 întreabă, bucureștenii răspund

Postarea a fost publicată miercuri, 21 septembrie, la ora 10:10, iar până acum, a strâns 1.3 K de comentarii și 186 de distriburi.

Mulți bucureșteni își doresc să fie luate măsuri și pentru reducerea costurilor:

  • „Da! Dar cu program, gen 18.00- 24.00!”
  • „Știu ca trebuie făcută economie, dar sărbătorile ne dau speranța că va fi mai bine, asa ca ne dorim luminițe, chiar și cu un orar stabilit.”
  • „Pe un interval mai scurt , doar in zilele de Crăciun și Anul nou , nu toată luna Decembrie”
  • „Da. Macar în perioada Crăciunului și Anului nou. Nu e nevoie de doua luni de luminite”
  • „DA! Dar poate cu un program. Poate între 18.00/19.00 – 23.00/24.00”
  • „Da! Dar pentru a fi mai economi, e destul daca se aprind la lăsarea serii pentru câteva ore. Cu toată economia, totuși, merităm să ne bucurăm și noi și copii de luminițe”
  • „Da buna ideea cu program scurtat , dar tot e cam mult până la ora 22 ar fi suficient. Să ne gândim și la bugetul local. Mulțumim!”

Daniel Băluță le-a răspuns oamenilor la unele comentarii și le-a transmis: „Cu siguranta va fi un program bine stabilit”.

Cookies