Cu o floare nu se face primăvară, dar cu mai multe, asociațiile de proprietari din S3 sigur reușesc. „Din sera PS3, pentru grădinile blocurilor, gratuit”

10 mart. 2023
1621 afișări
Cu o floare nu se face primăvară, dar cu mai multe, asociațiile de proprietari din S3 sigur reușesc. „Din sera PS3, pentru grădinile blocurilor, gratuit”
Cu o floare nu se face primăvară, dar cu mai multe, asociațiile de proprietari din S3 sigur reușesc. „Din sera PS3, pentru grădinile blocurilor, gratuit”. Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 3

Primăvara se instalează cu adevărat în Sectorul 3, iar primarul Robert Negoiță anunță că asociațiile de proprietari pot face solicitări cu privire la livrarea de flori pentru curțile blocurilor. Plantele provin din sera administrată de Primăria Sectorului 3.

Asociațiile de proprietari din Sectorul 3 pot solicita flori pentru grădinile blocurilor telefonic

Robert Negoiță a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că asociațiile de proprietari din Sectorul 3 pot solicita flori pentru amenajarea curților de la blocuri. Materialul dendrofloricol va fi distribuit în mod gratuit către cei care fac solicitări, transmite PS3.

Florile provin din sera proprie a Sectorului 3, unde sunt crescute și plantele ornamentale care au fost folosite pentru amenajarea spațiului public din Sector.

PS3 anunță că asociațiile de proprietari pot suna la numărul de telefon 0720.777.511 sau direct pe pagina de Facebook pentru a solicita livrarea florilor.

Datele transmise de administratori, precum adresa, numele persoanei de contact și numărul de telefon, vor fi centralizate, iar în decursul săptămânii viitoare florile vor fi livrate către solicitanți.

De asemenea, primarul Robert Negoiță transmite cetățenilor că se va începe curățenia de primăvară în grădinile blocurilor:

Vreau să îi felicit pe cei care au grijă de grădinile blocurilor, pentru că am văzut foarte multe curți frumos amenajate în sector! Mă bucur să văd implicarea oamenilor din comunitate în amenajarea acestor spații și încercăm să contribuim și noi, atât cât putem, la înfrumusețarea acestora. Totodată, de săptămâna viitoare vom începe și curățenia de primăvară în grădinile blocurilor.

Primarul S2, nemulțumit de cetățenii care nu păstrează curățenia în curțile blocurilor

În Sectorul 2, primarul Radu Mihaiu a transmis pe pagina sa de Facebook că este nemulțumit de felul în care arată unele grădini ale blocurilor. Acesta spune că s-au efectuat mai multe investiții pentru amenajarea acestor spații, dar curățenia trebuie să fie păstrată de toți cetățenii:

Am investit şi continuăm să investim în amenajarea curţilor de blocuri, însă păstrarea curățeniei depinde de fiecare dintre noi. Este o responsabilitate comună.

Acesta a postat un videoclip în care a oferit un exemplu negativ al unei curți de bloc în care se aflau diverse ambalaje și gunoaie aruncate, spunând că în decursul anului trecut PS2 s-a străduit să înfrumusețeze aceste spații:

Bună ziua, nu prea e bună. Ce vedeți aici este exemplu de așa nu. Așa n-ar trebui să facă o asociație de proprietari. Ne-am străduit anul trecut, am refăcut gazonul, am pus iarbă, am pus irigații. Tot ce-am rugat cetățenii a fost să nu mai arunce pe geam această mizerie.

Radu Mihaiu a mai declarat că nu se poate face curățenie în fiecare zi, astfel că responsabilitatea revine asociaților de proprietari, dar și a cetățenilor:

Încercăm să facem locurile acestea să arate mai bine, să ne placă să trăim în ele și dacă acasă la dumneavoastră nu aruncați pe jos și nu trăiți în mizerie, nu ar trebui s-o faceți nici în curtea blocului.

De asemenea, în videoclip oferă și un exemplu pozitiv pentru cetățenii Sectorului 2, fiind vorba de o doamnă administrator care depune multă muncă pentru îngrijirea grădinii. Primarul o felicită pentru efortul depus.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies