Cu masca la plajă, dar fără chiloți? Da, dar să nu uitați ranga

14 apr. 2021
1210 Afișari
Cu masca la plajă, dar fără chiloți? Da, dar să nu uitați ranga

Într-o săptămână în care în București și prin țară s-a demonstrat clar că, în principiu, ne va lua dracu’ pe toți în curând, câteva titluri de știri au ieșit în evidență. Respectiv, câteva declarații splendide ale politicienilor noștri, care conduc țara precum adolescenții care nu au permis auto, așa că se duc să se dea cu mașinuțele în parcul de distracții și tot ce reușesc e să se bușească unii în fundul altora.

Ce îmi place la noi în ultima vreme e că totul se face PE FORȚĂ, TATI! Toată iarna, jumătate din bucureșteni a congelat în apartamente, pentru că – dacă e frig, măcar să fie frig ca lumea! –  și să nu mai zică gurile rele că românii nu știu să facă o treabă până la capăt. Dacă e să fie frig afară, să fie și în casă – nu e la modă acum să fim ‘în conexiune cu natura’? Iată. 

La vară o să ne fie ȘI mai cald, cel puțin în zona feței

Asta deoarece, continuând acest maraton al temperaturilor și al senzațiilor fizice extreme, ministrul Lucian Bode a declarat. „Să stai pe plajă, să intri în mare cu mască (…) ne gândim dacă este sau nu în regulă”. Din această frază, deducem că o parte dintre participanții la discuție se gândesc că ESTE în regulă să ai mască pe plajă la 37 de grade. Eu cred că domnul ministru nu a fost niciodată pe litoral, fiindcă singurul lucru de care ai nevoie pe față dimineața pe plajă este o pereche mare de ochelari pe ochi, după ce toată noaptea ai băut Stroh de ai spart și la 3 dimineața te-ai aruncat în mare urlând ’Te iubesc Costele!!!!’. Nu o mască pe gură. Gura e ocupată să bea fresh de portocale și să zică încontinuu ’nu mai beau niciodată’. Poate domnul Bode nu a pățit asta în adolescență. Păcat.

Balul absolvenților frauduloși ai Școlii Ajutătoare de Politică

Între timp, la Școala Ajutătoare de Politică, Dan Barna a declarat: ‘Vlad Voiculescu nu este perfect. Nu este un diamant în ceea ce înseamnă managementul sistemului de Sănătate, dar este de departe cea mai bună opțiune pe care o avem în acest moment.’, demonstrând astfel că politicienii, precum Marilyn Monroe, își petrec viața visând la diamantul perfect, dar în realitate poartă zilnic zdrăngănele de la H&M și Pandora.

În fiecare zi când se trezește dimineața, domnul Barna se uită la o poză cu Vlad Voiculescu și se simte probabil ca toate femeile măritate resemnate când deschid ochii și își dau seama că lângă ele doarme tot ăla de l-au luat acum 10 ani pentru că n-au găsit pe unul mai bun. Însă își petrec fiecare noapte visând că vine Tom Hardy să le salveze din muntele de tristețe și sărăcie sufletească și financiară. Oare cine este Tom Hardy-ul politic al domnului Barna? (Nu știm, dar îi ținem pumnii.) Pentru că ceea ce uită domnul Barna și aceste femei este că fiecare om are fix consortul pe care îl merită. Iar dacă aș fi Vlad Voiculescu, aș fi foarte îngrijorată, pentru că știm cu toții ce se întâmplă cu gablonțurile anterioare de la H&M în ziua în care primești un diamant.

Un erou de la Metrou și ranga lui necruțătoare

La final, aflăm că ministrul Drulă l-a felicitat pe directorul Metrorex: ‘Un cartel se destructurează cu ranga!’ a spus el, după ce presa s-a umplut de poze cu directorul cu pricina demontând PERSONAL o cașcarabetă din aia de la metrou care vindea pixuri. Un erou! 

Asta se întâmplă când hipsterii scapă la Narcos, încep să se trezească dimineața crezând că sunt băieții ăia care îl fugăreau pe Pablo Escobar prin Medellin. Băieți, alo, noi suntem în Titan la etajul doi, n-avem apă caldă de patru luni și în fiecare weekend trebuie să intrăm în case la ora 8?!?!

Pasiunea noului val pentru distrugere este ușor îngrijorătoare – ‘să ne postăm pe Facebook închizând cluburi, demolând chioșcuri’, care în străinătate se traduce prin ‘să dăm jos statui politically incorrect, să schimbăm numele școlilor care se numesc Winston Churchill’. Distrugerea a înlocuit construirea de ceva bun, ca valoare aplaudată. 

Pe bune, băieți, ne doare la bașcheți de chioșcurile voastre, construiți ceva, ORICE, așa de spart vaze prin casă și chestii știu toți copiii de trei ani. 

NOTA B365.ro: Pentru o gură de aer proaspăt și normal la cap (plus umor fin-premium), bazați-vă oricând pe Oana. Noi ne o facem și ne face bine.  Câteva argumente în plus sunt mai jos:

Cookies