Cu ce surprinde ANNA CORI publicul masculin bucureștean? – colecția de toamnă, brandul DENIS

de:
25 sept. 2019
2 Afișari
Cu ce surprinde ANNA CORI publicul masculin bucureștean? - colecția de toamnă, brandul DENIS

În abordarea ținutelor de sezon, plictiseala nu există în rândul celor ce își aleg pantofii eleganți sau casul, respectiv ghetele din colectia de toamna propusă de producător. ANNA CORI și-a consolidat numele pe piața de profil, printre altele, prin noutatea adusă cu fiecare colecție și se menține cu succes și în acest sezon.

Colecția de toamnă DENIS, surpriza de sezon de la ANNA CORI

O demonstrație susținută a eleganței masculine, întreaga linie de pantofi și ghete DENIS este de interes astăzi pentru publicul bucureștean. Cei care sunt imagini publice și doresc să mențină standardele și în această toamnă prin ținute atent alese vor fi captivați de modelele cuprinse de colecția toamnă-iarnă din magazinele ANNA CORI.

Mogano, spre exemplu, este culoarea vedetă a acestei colecții, ca atare sau alternând cu nuanțe interesante de cuoio. Este potrivită mai degrabă pentru acele outfit-uri ce îmbină două sau mai multe culori, din cele apreciate pentru confortul psihic ce îl oferă în acest anotimp.

Pentru că zilele de toamnă nu sunt mereu blânde, de partea de protecție se va ocupa încălțămintea ce stă sub emblema brand-ului DENIS. Având pielea naturală ca material de bază, atât la exterior, cât și în ceea ce privește căptușeala, va echilibra temperaturile interioare, fără a permite aerului rece să pătrundă prin aceasta.

De altfel, talpa specială ce îmbină pielea naturală și un cauciuc de asemenea natural cu proprietăți deosebite sunt detalii importante de menționat. Fiind antiderapantă și prezentând stabilitate, aceasta va asigura un plus de confort la mers. Modelul cuoio – linia Oxford, așa cum se regăsește în colecția actuală de la ANNA CORI, reusește cel mai bine să facă distincția între un look elegant, dar comun, și unul elegant într-un mod inedit. Nu este singurul care a cucerit atenția publicului masculin bucureștean.

Când intenția este ca prin încălțăminte să fie adusă o completare de impact a unui outfit definit de simplitate, atenția se poate orienta către acele modele cu detalii de tipul cusăturilor fine sau a perforațiilor elegante dispuse strategic frontal și/sau pe lateralele pantofilor.

Finisajele manuale intră în rândul vedetelor de sezon, iar acele modele brand-ul DENIS care le înglobează sunt și cele care se pretează unor ținute office mai pretențioase.

Închiderea prin șiret este emblematică pentru încălțămintea elegantă, deci și recomandarea ANNA CORI pentru cei care doresc să realizeze o astfel de achiziție.

De departe un detaliu care conturează finalitatea ținutelor masculine este cureaua, iar colecția propusă de producător pune accent pe același material vedetă – pielea naturală. Ce ar fi un outfit in mediul business fără o astfel de accesorizare?

Cei interesați de încălțăminte de sezon aliniată trendurilor actuale, având la bază pielea naturală ce vine alături de un pachet de calități, își găsesc perechile preferate pe Annacori.com sau în cele 3 magazine din capitală: în Piața Unirii, numărul 1; în Sector 3, Calea Vitan 55-59 sau în Sector 2, Strada Liviu Rebreanu, Numărul 4.

Cookies