ȘTIRI

Cu cât mai vând imobiliarii casele, în Bucureşti

Un număr de peste 40.000 de locuinţe vechi şi noi din Bucureşti şi împrejurimi au fost puse la vânzare în perioada 14-16 septembrie la târgul imobiliar „Project Expo”, preţurile propuse de agenţiile şi proprietarii prezenţi la expoziţie pornind de la 20.000 de euro, scrie adevărul.ro.

Cea mai bine reprezentată zonă din Bucureşti în cadrul târgului a fost cea de sud, patru agenţii imobiliare şi trei dezvoltatori având oferte în sectorul patru sau în localitatea Popeşti Leordeni.

Cel mai mic preţ la târg este de 20.000 de euro şi este solicitat pentru o garsonieră de 26 metri pătraţi utili situată în ansamblul rezidenţial Sabina.

La capitolul vile, cel mai redus preţ la târg este cerut pentru o locuinţă cu etaj, de 110 metri pătraţi şi 300 metri pătraţi teren la un preţ de 51.000 euro.

La târg au fost lansate şi o serie de ansambluri rezidenţiale noi, dintre care Gama Residence Metalurgiei, Militari Residence, Sud Garden Residence, Eden Garden Residence. Ansamblul va avea aproximativ 120 de unităţi locative, iar investiţia se ridică la aproape 6 milioane de euro. În cazul celorlate ansmabluri, investiţiile sunt între 2 şi 4 milioane de euro pentru fiecare în parte.

Un alt ansamblu care se lansează la Project Expo este Stella Residence, care are în componenţă trei tipuri de vile cuplate, de dimensiuni aproximativ egale, precum şi ultima etapă a complexului Metropolitan Residence. Complexul cuprinde în total 7 blocuri cu 5 etaje, compuse din 343 apartamente cu 2 şi 3 camere.

Cea mai scumpă proprietate scoasă la vânzare în cadrul târgului a fost o vilă în Pipera. Preţul cerut a fost de 1,3 milioane de euro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button