Cu asfaltul din Piața Unirii săpat, bordurile pe poziție, dar cu un semafor nefuncțional în intersecție, Primăria lui Negoiță nu dă socoteală pentru lucrări

24 oct. 2022
7685 Afișari
Cu asfaltul din Piața Unirii săpat, bordurile pe poziție, dar cu un semafor nefuncțional în intersecție, Primăria lui Negoiță nu dă socoteală pentru lucrări

Singurele date despre lucrările pe care Primăria Sectorului 3 le derulează în intersecția de la Piața Unirii, de la suprafață, sunt că ”aici va fi verde, mult mai verde”. Și ar trebui să o credem pe cuvânt și să nu întrebăm când se vor încheia lucrările și cum vor arăta, la final, scuarurile din intersecție.

Declarația că în Piața Unirii va fi mult mai verde îi aparține primarului Robert Negoiță pe care a făcut-o ieri, la trei săptămâni în care locul arată ca un șantier, care deși nu afecteză circulația, a scos din funcțiune unul dintre semafoare.

B365 a scris, la momentul la care a constatat că betonul inestetic a fost spart și se vor crea oaze de spații verzi, că inițiativa merită lăudată. ”Nicio faptă bună nu scapă nepedepsită”, a titrat publicația nostră, în contextul în care Administrația Străzilor anunța că pentru lucrări Primăria Sectorului 3 nu a solicita aviz și ar putea fi amendată.

În aceeași zi, B365 a trimis o solicitare către Primăria Sectorului 3 în care solicita informații despre lucrări, ce se realizează și cum va arăta zona la final, dacă va exista o integrare peisagistică a zonei și când se încheie intervenția.

La solicitarea de pe 11 octombrie, nici până astăzi, 24 octombrie, nu există un răspuns.

”Aici va fi verde, mult verde. Trebuia să mai eliminăm din betonul asta, nu-i așa?”, sunt unicele date pe care le oferă Robert Negoiță cetățenilor care îl și laudă, dar îl și întreabă ce va fi acolo și când se va încheia situația de interimat.

”3 săptămâni fără semafoare, cu blocaje de zeci de minute, când lucrarea se putea face atunci când lumea era în concediu. Minunat verde!”, a fost reacția unui om indignat.

După ce Pasajul Unirii a fost redeschis la începutul lunii septembrie, la scurt timp au început lucrări de suprafață efectuate de Primăria Sectorului 3 care a montat borduri înalte, după modelul celor folosite în tot sectorul.

Îți mai recomandăm și:

Cookies