Cu Agenția de Casting îți poate surâde norocul

de:
23 oct. 2018
0 Afișari
Cu Agenția de Casting îți poate surâde norocul

Trăim într-o perioadă în care fiecare ban în plus poate fi considerat o binecuvântare. Trăim vremuri grele, criza economică ne-a afectat pe toți. Dar viața trebuie să continue, cu bune și cu rele.

Nu avem încotro. O viață avem, trebuie să ne străduim să găsim cele mai bune soluții pentru a reuși să trăim frumos.

Nu este ușor, este adevărat, dar nici nu este extrem de greu când îți poate surâde norocul atunci când te aștepți mai puțin.

Ei bine, avem o veste bună pentru tine, cel care citești din curiozitate acest articol. Știi, norocul îți poate surâde. Pentru ca acest lucru să se întâmple, nu trebuie decât să urmezi sfaturile noastre. Este foarte simplu. Ce trebuie să faci?

Să intri pe AgențiaDeCasting.ro și să aplici pentru unul din joburile pe care această agenție ți le propune. Cine este Agenția de Casting? Vei afla imediat.

Agenția de Casting este o agenție cu totul specială. De ce spunem asta? Fiindcă este un amestec de calități care sunt mereu valorificate în beneficiul clienților.

Dar, dincolo de asta, se află câțiva oameni tineri, ambițioși, care, atunci când și-au dat seama ce și-ar dori să facă, nu au mai pierdut timpul, ci s-au pus pe treabă.

Mai exact, și-au unit forțele și au creat Agenția de Casting, un rezultat extrem de tentant. Experiența în ceea ce privește castingul a fost moștenită de la CV Entertainment. Profesionalismul, creativitatea și spiritul de echipă de la Hello Entertainment și baza de date, logistica, dorința de evoluție și prospețimea de la Enjoy Casting.

Acești tineri ambițioși muncesc permanent pentru clienții lor și încearcă să le ofere cele mai bune servicii. Din acest motiv, își reînnoiesc permanent baza de date. Oricine intră în hypermarketul lor de tipologii, găsesc tot ceea ce au nevoie și chiar mai mult.

La dispoziția clienților lor, pun orice tip de persoane și personaje (bebeluși, copii, tineri, vârsta a doua, vârsta a treia și, de ce nu, chiar și Moș Crăciun, trubaduri, tenori, asiatici, gurmanzi etc.). Și tu îi poți ajuta în procesul de înnoire a bazei de date, cu condiția să vii la casting.

Dar nu asta este cel mai important lucru, ci faptul că Agenția de Casting calculează profitul în clienți, nu în monede.

Alături mereu de clienții lor, dau dovadă de respect, corectitudine, rigoare și operativitate. Și clienții vin, căci știu că aici au parte de tot ceea ce își doresc pentru o colaborare fructuoasă de ambele părți.

Și fiindcă clienții sunt mai presus de viața particulară, muncesc și în zilele de sărbătoare dacă au proiecte care trebuie duse la îndeplinire. În plus, nu se pricep să gafeze în defavoarea clientului, deoarece cel mai important lucru este mulțumirea sa.

Nu refuză niciun proiect, deoarece vor să-și ajute clientul să-și atingă obiectivul și să facă cât mai mulți oameni fericiți. Și având în vedere că sunt foarte ambițioși, au reușit să facă acest lucru.

Din 2017 până în prezent au avut aproximativ 500 de proiecte, atât pentru România, cât și worldwide. Dacă punem minim 5 oameni care au apărut într-un proiect (film, reclamă, videoclip, eveniment), rezultatul ar fi un minim de 2500 de oameni care au câștigat un contract cu Agenția de Casting, plătit la timp.

Sunt 2500 de tipologii diferite. Dintre aceste tipologii poți face parte și tu. Câștigarea unui contract cu această agenție îți poate aduce venituri generoase. Asta înseamnă că ai șansa ca norocul să îți surâdă.

În plus, vei face asta în timpul tău liber. Vei face lucruri frumoase încât nu vei simți că muncești. Cei care vor munci cu adevărat vor fi tinerii din echipa agenției. Dar o vor face cu mare drag, deoarece le place să vadă fericirea apărând pe chipul oamenilor.

În plus, se și pricep la asta. Prin urmare, ei reprezintă o foarte bună soluție pentru tine de a cunoaște oameni noi, locuri noi, de a descoperi ceea ce ești în stare să faci.

Așadar, intră pe Agenția de Casting și aplică pentru figurație simplă, figurație specială, actori, cascadori, modele, soliști/muzicieni, sportivi și chiar copii, dacă vrei să dai și copilului tău șansa de a se afirma și câștiga proprii lui bani.

Mult succes!

Cookies