ȘTIRI

CTP șterge pe jos cu Victor Ponta, într-un nou editorial

„Jivinele de pe net au sărit imediat ca şi cum aş fi rostit asta (n.r. că Victor Ponta este un politician mai bun decât Klaus Iohannis) apreciativ la adresa lui Victor Ponta, deşi am explicat clar în intervenţia mea că Ponta e mai bun la tertipuri. E mai bun la procedee politice golăneşti, pe care le utilizează cu un sânge rece remarcabil. Asta merită văzut şi revăzut. Uitaţi-vă ce figură de şcolar premiant are Victor Ponta, care vrea să sădească un pomişor în curtea şcolii.

Nu induce puţin în eroare: minte de îngheaţă apele. Cu câtă bunăvoinţă priveşte spre spectatori când spune Domnule Iohannis, eu am o hotărâre definitivă de la Înaltă Curte de Casaţie şi Justiţie în legătură cu plagiatul. Cine spune asta? O spune procurorul şi absolventul de Drept, şi doctorul în Drept Victor Ponta. Deci el ştie foarte exact enormitatea a ceea spune – pentru că acolo, ÎCCJ nu a fost pusă în situaţia de a explica plagiatul sau non-plagiatul lui Ponta ci, în legătură cu o neîncepere a urmăririi penale în cazul plagiat Ponta pe care a dat-o Parchetul General, condus de omul pus acolo la partitate cu Laura Codruta Kovesi la DNA. La Parchet a fost pus domnul Tiberiu Niţu, omul de casă al domnului Ponta.

A mai spus – ca o paranteză – domnul Ponta, cu acelaşi sânge rece şi cu aceeaşi privire curată şi copilăroasă – că el a pus-o pe dna Kovesi acolo. Poate că vom afla peste nişte ani ce negocieri crâncene s-au dus, la care au participat nu numai români pentru ca dna Kovesi să ajungă pe postul acela de la DNA. Dl Ponta a fost silit să o pună pe dna Kovesi pe acel post după negocieri crâncene”, a mai spus CTP pe gandul.info.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button