CTP: Sper ca lui Iohannis să nu i se umfle capul că el este autorul acestei victorii

de:
17 nov. 2014
0 Afișari
CTP: Sper ca lui Iohannis să nu i se umfle capul că el este autorul acestei victorii

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Cristian Tudor Popescu a scris într-un editorial publicat pe gandul.info că Iohannis nu trebuie să îşi aroge câştigarea acestui tur de scrutin.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. „Nu am uitat atitudinea domnului preşedinte Iohannis în faţa domnului Pândaru (jurnalist Gândul – n.r.) atunci când i-a pus acele întrebări. O aroganţă care friza sfidarea. Sper ca domnului Iohannis să nu i se umfle capul în ideea că el este autorul acestei victorii. Că a fost înalt, cu ochi albaştri şi cu succes la fete în liceu”, a comentat editorialistul.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Cristian Tudor Popescu aminteşte astfel de celebrul interviu de la Gândul, acordat jurnalistului Claudiu Pândaru, în care Iohannis a spus că profesorii care nu au strâns şi ei bani pentru şase case au avut ghinion.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL IIKLAUS IOHANNIS a obţinut 54,66% din voturi, în timp ce VICTOR PONTA a fost votat de 45,33% dintre alegători, potrivit datelor prezentate de Biroul Electoral Central (BEC) la ora 9.00, după centralizarea a 96,5% din voturi.

Cookies