CTP: PSD are legătură cu HOȚIA, nu cu comuniștii

de:
19 oct. 2015
1 Afișari
CTP: PSD are legătură cu HOȚIA, nu cu comuniștii

Președintele TSD Mihai Sturzu a spus duminică că alegerea lui Liviu Dragnea ca președinte al PSD a amintit de perioada comunistă. 

„Comunismul e un lucru complicat, cu care PSD nu are legătură, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24. 

„Nu credeam, în 2006, când Traian Băsescu a condamnat comunismul, nu credeam să văd o probă mai puternică de tupeu și de penibil. Iată că domnul Dragnea îl concurează cu succes pe domnul Băsescu. La câteva zile după ce a fost ales cum a fost ales, domnul Dragnea vine să se despartă de comunism”, a adăugat el.

„În tot ce am auzit la acest congres, cred că dreptate au domnii Oprișan și Zgonea. Au spus că PSD nu are nicio legătură cu comunismul. Așa este. PSD are legătură cu hoția, nu cu comunismul. Nu așteaptă nimeni ca PSD-ul să-și ceară iertare pentru ce a fost înainte de 1989. Probleme cu ce a fost înainte de 89 și cu ce a fost în 90, la mineriadă, poate să aibă un singur om din acea sală: domnul Ion Iliescu. Dacă dânsul are vreo remușcare, ceva pe suflet, în legătură cu asta poate să-și ceară iertare sau nu. După cum s-a văzut și de această dată, era foarte zâmbitor”, a spus Cristian Tudor Popescu, într-o intervenție telefonică la Digi24.

„Pentru ce trebuie să răspundă, că nu avem ce face cu iertarea, PSD-ul este performanța net superioară comuniștilor în materie de hoție. I-au depășit! Hoția activiștilor comuniști dinainte de 89 era artizanală, ea a fost ridicată la niveluri industriale de către PSD-ul de după 89, de către PSD-ul din perioada lui Adrian Năstase, de către PSD-ul din perioada guvernării Văcăroiu, care a distrus economia României între 92-96. Despre asta ar trebui să vorbească PSD-ul și să recunoască. Cu comunismul nu au nicio treabă cei prezenți acolo, chiar dacă au votat cum au votat, pe buletine cu un singur nume fără ca vreunul dintre ei să se simtă jignit”, a subliniat el.

Pe pesediști nu îi interesează condamnarea comunismului. Ei au alte probleme, ce facem cu cașcavalul în teritoriu, cum se împarte, cine e cu pâinea și cuțitul în fruntea bucatelor. Va fi un partid comunistoid, nu comunist, comunismul e un lucru complicat. Domnul Dragnea conduce autocratic PSD-ul și va rezista în această formula plăcută membrilor PSD ani buni de acum înainte”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Cookies