ȘTIRI

Cristian Tudor Popescu: În cartea de istorie Băsescu e acum doar un derbedeu politic

„În cartea de istorie domnul Băsescu e acum doar un derbedeu politic Nu i se mai poate recunoaște nici macar faptul că a sprijinit independența justiției. Nu mai are nici trecut, nici viitor politic”, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu în cadrul unei emisiuni la televiziunea publică. 

„Unde e vânjoșia, căpitănia domnului Băsescu?  Or acum se comportă ca un laș cu doamna Udrea. Nu ai voie, când ai fost atât de legat politic de această femeie, când ai susținut-o atât de mult, să taci acum, să te faci că nu o cunoști. E o lașitate politică. Acum nu avea dreptul să tacă”, a mai spus jurnalistul, referitor la faptul că Traian Băsescu nu a reacționat în niciun fel de la izbucnirea scandalului cu Elena Udrea și Dosarul Gala Bute. 

Cristian Tudor Popescu nu a cruțat-o nici pe Elena Udrea. „Doamna Udrea a spus că are toate acareturile astea pe unde o sta și puse pe ea, pe care le prezintă ostentativ, datorită capacității ei capitaliste. Apar acum dosare care arată că e vorba de banul statului”, a spus Cristian Tudor Popescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button