BAZAR

CTP: „Gică Popescu, acest clar turnător la Securitate, frate de milioane ciordite cu fraţii Becali

„A uitat cineva câtă trufie, agresivitate, mârlănie au manifestat dintotdeauna interlopii ăştia ai fotbalului faţă de muritorii de rând, faţă de jurnalişti, faţă de procurori şi judecători? Eu, nu. Bazaţi pe o imunitate nescrisă, poate mai puternică decât cea pe care şi-o acordă parlamentarii şi miniştrii prin legi aranjate, ei posedă importantul titlu nobiliar de Nea: Nea Gică, Nea Jean, Nea Giovani, Nea Victor… Sau sunt alintaţi cu porecle la fel de familiare – MeMe. Sub dictatura ceauşistă, toţi Neii fotbalului erau protejaţi prin legăturile cu Partidul şi Securitatea. Oricâte potlogării, beţii şi bătăi comiteau, doar Politicul îi putea dojeni părinteşte, Justiţiei nici nu-i trecea prin cap să se atingă de ei„, scrie CTP, într-un editorial cu titlul „Girafele sunt libere, Neii la brutărie”, publicat pe gandul.info.

„Sunt unii care vor să-l „pună deoparte” pe Gică Popescu. Acest pentru mine clar turnător la Securitate, frate de milioane ciordite cu fraţii Becali, a jucat fotbal la nivel înalt, a fost căpitanul Naţionalei. Cu atât mai bine ţării şi lui cu atât mai bine, dar, în ce mă priveşte, ca şi în cazul altui mare fotbalist, Adrian Mutu, nu voi amesteca niciodată civilele cu penalele”, a mai scris CTP. 

În plus, jurnalistul a avut și comentarii la adresa lui Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu. „Observ că în gazeta de perete a puşcăriei nu sunt prezenţi Nea Mitică şi Nea Mircea, ceea ce mi se pare o lipsă de respect”, a spus editorialistul.

Jurnalismul a mai scris că aşteptă cu interes momentul în care „Mama Hoţilor, av. Paula Iacob, le va plânge de milă tuturor, la pachet, în direct”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button