ȘTIRI

CTP despre Viorel Hrebenciuc: „Este un taliban al corupției, ar corupe și cămilele”

„N-o face pentru bani (…), îi place această îndeletnicire, e sensul vieții lui să facă combinații, să tragă sfori, parâme, să aranjeze una-alta (…), scopul lui ontologic este să practice corupția și practică traficul de influență ca mod de viață”, a spus Cristian Tudor Popescu, conform Digi24.ro. El a adăugat că dacă în societate s-ar diminua serios corupția, Viorel Hrebenciuc „s-ar îmbolnăvi de inimă rea, ar face depresie”.

Cu toate acestea, Cristian Tudor Popescu spune că Viorel Hrebenciuc nu a fost atât de puternic pe cât pare. Deși a trecut drept un mare combinator, nu era atât de briliant, a pierdut toate campaniile, începând cu cea din 1996 a lui Ilie Năstase pentru Primăria Capitalei, a arătat jurnalistul.

Viorel Hrebenciuc este urmărit penal într-un nou dosar. Conform procurorilor DNA, Hrebenciuc a încercat să obțină informații din anchetele care-l vizau. Mai mult, a încercat să obțină o lege a amnistiei pentru a scăpa de închisoare, promițând în schimb șefia PSD deputatului Dan Șova. „Colegul de partid (n.r. Dan Șova) al lui Viorel Hrebenciuc a promis că, în schimbul ajutorului acordat pentru a deveni preşedintele partidului, îl va determina pe ministrul Justiţiei să iniţieze un asemenea proiect, având în vedere că el personal nu poate deveni ministru al justiţiei din cauza dosarului penal în care are calitatea de suspect –


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button