ARHIVA B365

CTP despre VICTORIA SIMONEI HALEP: „Un meci cum rarisim se poate vedea în cariera Serenei”

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS. „N-a fost nimeni robot. Am văzut un meci cum rarisim se poate vedea în cariera Serenei, nu o prinzi decât extrem de rar așa. Trebuie să fim lucizi, să învățăm de la Simona cum poate să-și păstreze cumpătul. Serena a avut picooare de plumb, a avut multe greșeli, jocul ei a fost catastrofal. Simona a făcut față și a fost solidă și fizic și spihic, pentru că de la o minge de felul acela meciul se putea întoarce. Simona a avut o răceală în a-și calcula mingile.”, spune Cristian Tudor Popescu într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv.

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS.„Să luăm exemplu de la Simona în ceea ce privește luciditatea și părstrarea cumpătului. Niciun meci nu seamănă cu altul. Ceea ce trebuie să ne bucure și mie îmi dă o mare încredere în jocul ei: îmbunătățirile pe care le-am văzut! Am sesizat îmbunătățiri esențiale! Serviciul doi a fost cheia multura dintre punctele pe care le-a realizat cu Bouchard și Williams, pentru că nu le-a mai permis să atace. Serena nu a mai reușit decât un retur în meciul cu Simona.

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS.Simona a avut 2 ași în meciul acesta, jocul ei de pe fundul terenului este din nou de soliditatea fantastică de la început de an. Simona este ce a fost și mai mult decât atât! Ea a înțeles că trebuie să învețe în continuare, trebuie să se perfecționeze tehnic și se vede această umilință cu care Simona s-a apucat să lucreze la punctele mai slabe ale ei.”

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS. Nici un schimb nu a fost identic. Există o diferență insezizabilă între mingile și meciurile de tenis. Oricând o jucătoare ca Ana Ivanovic poate prinde o zi extraordinară, eu chiar aș vrea asta.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button