BAZAR

CTP despre demnitarii care scriu cărți la închisoare: „La nivelul ăsta nu e plătit nici Dan Brown!”

„Înainte de a-i vedea pe X și Y în pușcării – de altfel, este integrată acum în sistemul de corupție, intră în calcul – își fac socoteala: câte milioane am scos? cât o să iau?, după care mai scriu nişte cărţi şi îmi scade pedeapsa. Păi nu rentează? Începe să nu mai fie o problemă puşcăria”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

El a amintit că deputatul Elena Udrea se plângea de condițiile din arest, dar spune că fostul Ministru Relu Fenechiu stă într-o cameră cu patru paturi și cu televizor, iar Cristi Borcea și Gheorghe Becali și-au schimbat buletinul pentru a fi încarcerați la Poarta Albă, unde „se pare că este boieria pușcăriilor în momentul de față”.

„Dacă mă fac puşcăriaş şi scriu 2-3 cărţi… dacă raportăm banii pe care îi fur – mă apuc şi eu să fur milioane de euro, mă documentez, învăț cum se face. După ce fur sunt condamnat, scriu cărţile respective şi sunt eliberat după doi ani. Ce sunt doi ani? Viața e o fântână! Raportând acum milioanele la fiecare pagină de carte scrisă în pușcărie, care te eliberează cu atâtea zile mai devreme, la nivelul ăsta nu e plătit per pagină și per cuvânt nici Dan Brown, autorul Codului lui Da Vinci”, a mai afirmat Cristian Tudor Popescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button