ȘTIRI

CSU CRAIOVA – VIITORUL VOLUNTARI, 8 AUGUST 2014, ÎN LIGA 1. LIVE LA TV. SCOR FINAL 2-2

CSU CRAIOVA – VIITORUL, 8 AUGUST 2014. SCOR FINAL 2-2. Ambele formații au câte două egaluri și un eșec în acest debut de sezon.

CSU CRAIOVA – VIITORUL, 8 AUGUST 2014. SCOR FINAL 2-2. Oaspeții au deschis scorul prin fundașul Bogdan Mitrea (20 — penalty), după un fault în careu comis de ivorianul Stephane Acka, dar Universitatea a întors scorul în doar zece minute, grație ”dublei” reușite de atacantul Costin Curelea (23, 32). Mitrea a reușit și el ”dubla” pe final (79), cu un șut din afara careului, și a adus un punct echipei patronate de Gică Hagi.

CSU CRAIOVA – VIITORUL, 8 AUGUST 2014. SCOR FINAL 2-2. Lovitura de start a meciului a fost dată de Aurelian Roșca, antrenorul echipei de handbal a României, campioană mondială de junioare Under-18.

CS Universitatea Craiova — FC Viitorul Constanța 2-2 (2-1), stadion ”Ion Oblemenco” — Craiova

Au marcat: Costin Curelea (23, 32), respectiv Bogdan Mitrea (20 — penalty, 79).

Arbitru: Marius Avram (București); arbitru de rezervă: Iulian Radu (București), Vlad Bârleanu (București); arbitru de rezervă: Miron Florin (București)

Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) — CCA, Ioan Valer Șulea (Brașov) — LPF

CSU CRAIOVA – VIITORUL, 8 AUGUST 2014, LIVE LA TV:

 „Avem un meci cu o echipă tânără, imprevizibilă, pe care trebuie să-l tratăm serios, nu trebuie să subestimăm adversarul. Şi ei vin după două meciuri în care au obţinut un singur punct. Nu va fi uşor, dar cele trei puncte sunt obligatorii pentru încrederea şi liniştea noastră. Îmi doresc să aducem la fel de bine mingea în faţa porţii, dar să fim mai eficienţi”, a comentat Gane, conform RomaniaTv.net.

CSU CRAIOVA – VIITORUL, 8 AUGUST 2014. SCOR FINAL 2-2. Antrenorul în vârstă de 42 de ani spune că în Bănie este normal să apară zvonuri privind schimbarea antrenorului dacă trec câteva meciuri fără victorie: „Nu e noutate că se vehiculează schimbarea antrenorului la Craiova după unul sau două eşecuri. Sunt obişnuit cu asta, presiune va fi mereu la Craiova pe antrenor şi pe jucători. Aceste lucruri mă fac să muncesc şi mai mult şi mai bine”.

CSU CRAIOVA – VIITORUL, 8 AUGUST 2014. SCOR FINAL 2-2. Felix Grigore, directorul executiv al clubului, a dezminţit deja săptămâna trecută informaţiile răzbătute în presa locală, cum că postul lui Gane este ameninţat. Cum capitala Olteniei este deja scindată între susţinătorii Universităţii Craiova şi cei care au fost atraşi lângă noua echipă făcută de Primărie, CSU Craiova, rezultatele proaste sunt foarte periculoase pentru formaţia aflată sub protecţia primăriţei pesediste Olguţa Vasilescu.

CSU CRAIOVA – VIITORUL, 8 AUGUST 2014, LIVE LA TV:

Singurul absent al Craiovei este Alex Mateiu, accidentat. În schimb, Pablo Brandan a fost reţinut în lot, chiar dacă nu este pus la punct cu pregătirea fizică. „Este posibil să fac schimbări în primul 11, să apară unul sau doi jucători noi în formula de start, faţă de partida precedentă. Mateiu lipseşte, dar Brandan face parte din lotul de 18, problemele legate de viză şi legitimare vor fi rezolvate în cursul zilei de azi. Brandan are nevoie de timp, cred că în trei săptămâni va fi la potenţialul optim. L-am inclus în lot pentru că trebuie ajutat să se integreze cât mai repede, să-l bag în atmosfera echipei”.

CSU CRAIOVA – VIITORUL, 8 AUGUST 2014, LIVE LA TV:

CSU CRAIOVA – VIITORUL, 8 AUGUST 2014. SCOR FINAL 2-2.  Antrenorul Universităţii e convins că de acum înainte nu vor mai fi pierduţi juniorii talentaţi: „Mă bucur că am reuşit să-l repatriem pe Băluţă de la Viitorul. În următoarea perioadă, dat fiind că acum avem echipă de Liga 1 şi un centru de copii şi juniori puternic, sunt convins că nu vom mai pierde juniorii valoroşi. De la Viitorul am lucrat cu Alex Mitriţă, l-am debutat la 15 ani în Liga 2 la Severin, dar la acest meci este suspendat”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button