ARHIVA B365

CSM sesizează Inspecţia Judiciară în cazul judecătorului care ar fi fost bătut de poliţişti pe A1

Judecătorul Gabriel Apostol, preşedintele Secţiei penale a Judecătoriei Piteşti, spune că a fost lovit cu pumnii şi picioarele şi dat cu capul de gresie de către doi agenţi de la Poliţia Aurostrăzi, într-o benzinărie de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, unde oprise să bea o cafea, scrie Mediafax, citat de b1.ro.

În urma agresiunii, magistratul a suferit răni la mâini şi la picioare şi o fractură de piramidă nazală, situaţie certificată de documentele medico-legale obţinute luni de la Serviciul Medico-Legal Piteşti.

Magistratul afirmă că se întorcea duminică seara din Capitală spre casă, împreună cu fetița sa de 7 ani, iar în benzinărie ar fi exclamat „Miliţia”, într-o discuţie cu aceasta.

Ulterior, el ar fi fost atenţionat de către doi agenţi care se aflau în barul benzinăriei şi care i-ar fi reproşat că i-a jignit prin această expresie şi că le-ar fi vorbit la „per tu”.

Judecătorul spune că a urmat o altercaţie verbală, după care poliţiştii l-au agresat şi încătuşat sub privirile copilului său.

Judecătorul mai spunea că la un moment dat le-a arătat celor doi poliţişti legitimaţia de serviciu, iar atunci aceştia i-au scos cătuşele şi l-au lăsat să plece.

Avocatul magistratului spune că incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere ale unităţii şi se poate observa că judecătorul nu a lovit şi nu a ripostat la lovituri.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button