ARHIVA B365

CSM Bucureşti – Ferencvaros, meci de RISC MAXIM. Recomandare: copiii sub opt ani, lăsaţi ACASĂ

CSM Bucureşti – Ferencvaros.  Nicolae Luca le recomandă spectatorilor să-şi lase acasă copiii sub opt ani.

Vom deschide sala cu două ore înaintea meciului, la ora 18.00. Rugăm ca venirea la sală să se facă mult mai devreme decât de obicei. Recomandăm să fie lăsate maşinile acasă, pentru că vor fi foarte multe restricţii. Recomandăm să fie lăsaţi acasă şi copiii sub opt ani, în condiţiile în care stresul, zgomotul şi acţiunea dinaintea şi din timpul jocului ar putea depăşi posibilitatea lor de înţelegere şi răbdare. Sunt interzise bannerele cu mesaje de apartenenţă la o anumită etnie sau teritoriu. Vor fi permise doar steagurile naţionale şi ale clubului. Asta le-am spus şi celor de la consulatul maghiar din România. Evenimentul a fost declarat la nivelul maxim de risc, ştiind faptul că suporterii lui Ferencvaros au anumite particularităţi şi un istoric nu foarte plăcut, regăsit mai ales în fotbal, mai ales în jocul echipelor naţionale. Din informaţiile pe care le deţinem, două treimi vin din Ungaria şi o treime din Transilvania şi vor face joncţiunea la Bucureşti, iar de acolo vor fi însoţiţi. Informaţiile sunt foarte sumare, vin foarte greu din partea maghiară, dar sunt organizaţi la nivel de transport auto„, a declarat Luca.

CSM Bucureşti – Ferencvaros.  Oficialul a precizat că la partidă de la Sala Polivalentă sunt aşteptaţi 240 de suporteri ai echipei din Budapesta: Interesul pentru acest meci este unul mare. Din păcate, structurile actuale din Bucureşti nu ne permit decât desfăşurarea acestui joc într-o sală de 5.000 de locuri. Cererea a fost mult mai mare, peste dublu, între 10 şi 12.000. Există destul de multe nemulţumiri pentru că nu am putut satisface toate cererile şi, în numele clubului, le cer scuze celor care nu au apucat să-şi procure un bilet, în această situaţie fiind şi angajaţii clubului şi jucătoarele. Şi cererea jucătoarelor a fost destul de mare, dar am fost nevoiţi să ne rezumăm pe un număr strict de bilete. Am vândut prin Eventim 4.102 de bilete, echipe maghiare i-au fost oferite 240, un sector întreg, zona de securitate a sectorului respectiv a ocupat 460 de locuri, nevândute. Au fost acordate 88 de invitaţii, iar galeriei noastre i-au fost oferite numai 110 bilete.

CSM Bucureşti – Ferencvaros.  CSM Bucureşti întâlneşte, vineri, de la ora 20:00, la Sala Polivalentă, pe Ferencvaros, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Returul va avea loc în 15 aprilie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button