CSM București a devenit campioana României la handbal feminin. Al cincilea titlu din istorie pentru echipa PMB

23 mai 2021
16 Afișari
CSM București a devenit campioana României la handbal feminin. Al cincilea titlu din istorie pentru echipa PMB

CSM București a învins-o duminică pe Universitatea Cluj, cu scorul de 28-20 (14-8), la turneul de la Sfântu Gheorghe, în primul joc al rundei cu numărul 27 din Liga Florilor și a devenit, matematic, cu trei etape înainte de finalul sezonului, campioana României.

Cu 76 de puncte, formația lui Adi Vasile este neînvinsă în acest sezon și mai are de disputat două meciuri, în ultimele două zile ale lunii mai, cu Dacia Mioveni și SCM Craiova. Cele două partide vor conta pentru etapele 28 și 30 (în runda 29, CSM stă). CSM Bucureşti şi-a luat revanşa în faţa Universităţii Cluj, singura echipă din campionat care a reuşit în acest sezon să ia un punct liderului, scrie digi24.ro.

CSM București, campioana României la handbal feminin

CSM s-a distanțat la 15 puncte de ocupanta locului secund, Minaur, care, cu patru meciuri rămase de disputat, nu mai poate ajunge trupa bucureșteană. E al cincilea titlu din istoria lui CSM București, după cele din 2015, 2016, 2017 și 2018. În 2019, titlul a fost câştigat de SCM Râmnicu Vâlcea, iar sezonul trecut nu a fost acordat, din cauza pandemiei.

Cristina Neagu nu și-a putut ajuta colegele la meciul cu Universitatea Cluj. Cea mai bună jucătoare din istoria României a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi în urmă cu doar câteva zile, iar sezonul său s-a încheiat după partida cu SCM Râmnicu Vâlcea, 32-26.

Cookies