CSM Bucureşti a cucerit Cupa României după prelungiri

de:
22 apr. 2019
0 Afișari
CSM Bucureşti a cucerit Cupa României după prelungiri

CSM Bucureşti a cucerit trofeul pentru a patra oară consecutiv, la capătul unei finale dramatice, cu principala contracandidată la titlul de campioană a României.

CSM Bucureşti a controlat jocul în cea mai mare parte a timpului, a condus cu 14-12 la pauză, dar nu a avut un avantaj mai mare de trei goluri pe tabelă, echipa vâlceană reuşind să egaleze în ultimele secunde ale timpului regulamentar, 26-26.

Echipa antrenată de Dragan Djukic s-a desprins la 29-26 în prelungiri, iar adversara a reuşit doar să se apropie la un gol, victoria revenind ”tigroaicelor”.

Pentru CSMB au marcat Jovanka Radicevic 9 goluri, Elizabeth Omoregie 6, Andrea Lekic 5, Barbara Lazovic 4, Majda Mehmedovic 4, Sabina Jacobsen 2.

Golurile echipei din Vâlcea au fost reuşite de Alicia Fernandez Fraga 8, Samara Vieira Da Silva 6, Irina Glibko 5, Dana Pricopi 3, Marta Lopez Herrero 3, Natalia Vasilevskaia 2, Marija Petrovic 1, Ana-Maria Popa 1.

În finala mică, HC Zalău a învins-o pe Măgura Cisnădie cu 30-24 (14-11). Cele mai bune marcatoare au fost Alexandra Severin 9 goluri, Dana Abed-Kader 5, respectiv Ada Moldovan 8, Oana Apetrei 8.

Cookies