CSA Steaua Bucureşti cere DAUNE de ZECI de MILIOANE de EURO pentru folosirea mărcii Steaua

de:
24 mai 2016
0 Afișari
CSA Steaua Bucureşti cere DAUNE de ZECI de MILIOANE de EURO pentru folosirea mărcii Steaua

Aşa cum a evidenţiat în mai multe rânduri prin comunicate şi informări de presă, Clubul Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti” este obligat de lege, ca titular al mărcii „Steaua Bucureşti” – bun aflat în patrimoniul public – , să facă toate demersurile de punere în valoare a mărcii, inclusiv prin evaluarea brandului. Astfel, până la acest moment, au fost încheiate următoarele proceduri, derulate de evaluatorul independent, competitiv selecţionat:

• brand-ul „Steaua Bucureşti” a fost evaluat la suma de 57.306.150 euro;
• taxa de licenţă pentru fotbal a fost stabilită la valoarea de 3.694.220 euro/an fără TVA;

• prejudiciul pentru folosirea mărcii fără acceptul CSA „Steaua Bucureşti” a fost stabilit la valoarea de 36.826.310 euro.

În prezent, Clubul Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti” derulează o serie de activităţi pentru valorificarea mărcii „Steaua Bucureşti„, conform evaluărilor prezentate.

Prin urmare, măsurile promovate pentru susţinerea optimă a fotbalului stelist se derulează în paralel cu demersurile de valorificare a patrimoniului propriu, pe care CSA „Steaua Bucureşti” e obligat prin lege şi hotărârile judecătoreşti pronunţate să le întreprindă. Prin dialog, comunicare şi bunăcredinţă a tuturor celor interesaţi, cele două piste de lucru ar trebui să conducă la soluţii durabile şi corecte, în interesul sportului.” se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial.

Finanţatorul echipei de fotbal, George Becali a anunţat în nenumărate rânduri că nu este dispus să plătească niciun leu pentru a utiliza marca Steaua.

Cookies