Cruzime față de animale și munți de gunoaie, într-un apartament din București. O femeie a fost văzută de vecini în timp ce încerca să îngroape patru câini în curtea blocului 

17 iun. 2023
560 afișări
Cruzime față de animale și munți de gunoaie, într-un apartament din București. O femeie a fost văzută de vecini în timp ce încerca să îngroape patru câini în curtea blocului 
Cruzime față de animale și munți de gunoaie, într-un apartament din București. O femeie a fost văzută de vecini în timp ce încerca să îngroape patru câini în curtea blocului  | Sursă foto: Captură-ProTV

Polițiștii din București au făcut percheziții într-un apartament din Sectorul 6, unde o femeie strânsese munți de gunoaie și mai mulți câini pe care nu îi îngrijea și îi ținea fără hrană.

Vecinii a fost surprins-o pe aceasta în timp ce încercând să îngroape, în grădina blocului, alți patru câini care muriseră.

Gunoi și câini neîngrijiți, găsiți într-un apartament din Sectorul 6

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul pentru Protecția Animalelor au efectuat vineri, 16 iunie 2023, percheziții la o adresă din Sectorul 6, transmite ProTV.ro.

În apartamentul deținut de o femeie, oamenii legii au găsit mai multe animale neîngrijite și foarte multe gunoaie.

De-a lungul timpului, vecinii femeii au făcut mai multe sesizări la poliție din cauza mirosului puternic ce venea din locuința acestea. Cu toate astea, lucrurile nu s-au rezolvat, până acum.

Recent, locatarii imobilului au surprins-o pe femeia de 54 de ani în timp de încerca să îngroape mai multe animale moarte în spatele blocului. În urma acestei descoperiri au intervenit și forțele de ordine.

Patru căini morți au fost găsiți de polițiști în saci, în fața blocului.

Președintele de bloc a declarat următoarele:

A fost văzută când săpa această groapă, a fost văzută când număra dacă au loc cei patru câini. Am întrebat-o ce se întâmplă acolo, a zis că nu este treaba noastră, a fugit. Au fost luați patru câini din casă de ASPA, plus 4 câini care au fost găsiți într-o pungă și aruncați în fața blocului. Subnutriți, bătuți, maltratați, chinuiți.

O altă vecină a povestit că animalele, pe care femeia lua de pe stradă și le ține nemâncate, făceau și foarte mare gălăgie.

Ea îi lua de pe stradă, vezi doamne că îi era milă și eu, de la etajul meu, că stau pe spate, de la etajul 6, auzeam câinii cum urlau. Toată ziua stau ușile de la bloc deschise. Am o vârstă și nu am văzut așa ceva de când sunt eu.

Te-ar mai putea interesa și: 

Femeia nu a vrut să permită accesul polițiștilor în imobil

În primă instanță femeia nu a vrut să le permită accesul polițiștilor în apartament. Astfel că, Protecția Animalelor a obținut un mandat de percheziție, forțând proprietara să îi lase să intre.

Femeia este acum cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de:

  • Uciderea animalelor cu intenție, fără drept.

De asemenea, animalele ce au fost găsit în viață în au fost preluate și vor ajunge în adăposturile ASPA.

Comisar-șef Ramona Alexandru, șef serviciu Protecția Animalelor din cadrul DGPMB a declarat:

S-a început urmărirea penală cu privire la uciderea cu intenție fără drept a animalelor. Au fost emise 4 ordine de plasare.

Pentru a putea curăța apartamentul de trei camere, în care femeia locuia împreună cu fiica și nepoții săi, echipele de salubritate au lucrat ore întregi. Din imobil au fost scoase două mașini de gunoi.

Cookies