ARHIVA B365

Crosul ciclist al MAE determină restricții de circulație, sâmbătă, în București

În data de 24 mai 2014, în intervalul orar 08:30 – 12:00, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti se va desfăşura un eveniment ciclist sportiv organizat de Ministerul Afacerilor Externe, astfel:

între orele 09:00-09:30 adunarea participanţilor în parcarea Gării Băneasa;
între orele 09:30-10:00 tur ciclist pe traseul şos. Bucureşti – Ploieşti – Fântâna Mioriţa – Piaţa Presei Libere – şos. Kiseleff (axul central) – Arcul de Triumf – bd. C-tin Prezan – Piaţa Charles de Gaulle – bd. Aviatorilor – Piaţa Victoriei;
între orele 10:15-11:00, tur ciclist pe traseul bd. Aviatorilor – Piaţa Charles de Gaulle – bd. C-tin Prezan – Arcul de Triumf – şos. Kiseleff (axul central) – şos. Bucureşti – Ploieşti – Fântâna Mioriţa – Clubul Diplomaţilor.

Astfel, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune următoarele restricţii de circulaţie în intervalele orare mai sus menţionate:

– banda I de circulaţie pe şos. Bucureşti – Ploieşti de la Pasajul Băneasa, cu devierea traficului pe bd. Aerogării şi bd. Ion Ionescu de la Brad;
– şos. Kiseleff între Piaţa Presei Libere şi – Arcul de Triumf, traficul rutier va fi restricţionat doar pe axul central.

Rute ocolitoare:

– bd. Aerogării – bd. Nicolae Caramfil;
– bd. Aerogării – bd. Alexandru Şerbănescu – bd. Barbu Văcărescu;
– bd. Ion Ionescu de la Brad – şos. Străuleşti – bd. Coralilor – bd. Bucureştii Noi – Cal. Griviţei.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule:
* să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun;
* să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate;
* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de biciclişti şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Conducătorii de autovehicule sunt rugaţi să evite deplasarea în zona de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button