Cross şi karaoke în Parcul Lumea Copiilor din Capitală

de:
02 sept. 2011
3 Afișari
Cross şi karaoke în Parcul Lumea Copiilor din Capitală

Sâmbătă, 3 septembrie 2011, cu începere de la orele 08.00, în Parcul Tineretului se organizează „Crossul Menatwork” şi „Strângerea Deşeurilor”, evenimente ce au drept scop promovarea activităţilor sportive şi civice în rândul cetăţenilor, a anunţat Primăria Sectorului 4 printr-un comunicat de presă.

Aşadar, toţi cei care preferă mişcarea în aer liber, dar şi cei care doresc să contribuie la protejarea mediului înconjurător, sunt aşteptaţi să se alăture celor 100 de participanţi în Parcul Tineretului.

Tot sâmbătă, de la ora 10.00, va debuta şi festivalul pentru copii Doctor Mouse unde micuţii sunt aşteptaţi cu jocuri interactive, teatru de păpuşi şi spectacole karaoke .

„În cadrul acestui weekend vesel, copiii din Sectorul 4 sunt aşteptaţi să participe la jocuri educative, sărituri cu elasticul şi desene pe asfalt, cât şi la concursuri şi întreceri sportive. La final, cei mai îndemânatici în arta jocului au şansa de a obţine premii ce vor fi înmânate chiar de către Tinkerbell, personajul din desenul animat, Peter Pann”, se menţionează în comunicatul administraţiei locale.

Cei care doresc însă să-şi facă face painting pot trece prin Parcul Regina Maria din Sectorul 1. Aici, copiii vor fi întâmpinaţi de magicieni şi clovni cu spectacole de acrobaţii şi multiple acţiuni recreativ-sportive, cu programe de divertisment şi spectacole muzicale.

Evenimentele din parcul regina Maria se derulează în cadrul proiectului „Lumea Copiilor”, ultimele două ediţii din acest an fiind programate în weekend-ul 10-11 septembrie, în parcul Kiseleff şi în weekend-ul 17-18 septembrie, în parcul Bazilescu din Sectorul 1.

Cookies