ARHIVA B365

Croaziera lui Victor Ponta în Caraibe s-a încheiat. FOTO

Victor Ponta si sotia sa, Daciana Sarbu, si cei doi copii, au debarcat sambata de la bordul navei Oasis of the Seas, apartinand companiei Royal Carribean, in portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida, potrivit anuntului facut pe pagina de Facebook de Magda Bistriceanu, fosta membra PSD.

Magda Bistriceanu a precizat ca fotografia a fost facuta de prietena sa din Miami, cea care l-a fotografiat pe premier si in aeroportul din Miami acum circa 10 zile.

„Ponta cu sotia sa, Daciana Sarbu, si cei doi copii, au debarcat de la bordul navei Oasis of the Seas, apartinand companiei Royal Carribean. Premierul penal s-a imbarcat pe 1 august in portul Everglades din localitatea Fort Lauderdale, Florida. -Port Fort Lauderdale, Florida
Mulțumesc pentru fotografie prietenei mele din Miami! 
Prietenii știu de ce!
P.S- După cum se poate observa, premierul nu se mai sprijină de cârje, ceea ce arată că i-a priit vacanța”, a scris Magda Bistriceanu pe Facebook.

Click pe imagine pentru mărire

Ponta va pleca spre Bucuresti cu un zbor de la Miami.

Victor Ponta a fost văzut îmbarcându-se sâmbătă, 1 august, pe vasul aparținând companiei Royal Caribbean, în portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button