Criza gunoiului din Sectorul 1: Clotilde Armand reacționează la soluțiile propuse de Ilie Bolojan, fostul primar al Oradei

21 iun. 2021
116 afișări
Criza gunoiului din Sectorul 1: Clotilde Armand reacționează la soluțiile propuse de Ilie Bolojan, fostul primar al Oradei

Clotilde Armand a reacționat după ce președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a oferit soluții pentru criza gunoiului din Sectorul 1.

Clotilde Armand a avut o reacție pe Facebook după ce Ilie Bolojan a explicat că pentru a rezolva problema cu gunoaiele e nevoie de o renegociere de contract cu firma de salubrizare ori o reziliere.

„Iată încă o dovadă că suntem pe drumul cel bun. Nu o spun eu, o spune dl. Bolojan. Și are același punct de vedere ca mine. Sper să audă acum toți colegii liberali care au ales să mă denigreze și n-au înțeles problema de fond în această criză. Dragi colegi liberali din Sectorul 1, facem administrație și nu politică. Trebuie să reușim să reconstruim acest sector distrus de cei din urma noastră. Știu că este dificil și multe firme de partid care erau abonate până acum la banii publici fac presiuni. Însă interesul comunității este deasupra politicului și doar el trebuie să ne guverneze”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Ilie Bolojan, președinte PNL Bihor și fost primar al orașului Oradea pentru trei mandate, a venit cu soluții pentru problema gunoaielor din centrul Capitalei, dar și a traficului din București.

Sursa foto: RomâniaTV

Cookies