ARHIVA B365

Cristina Ţopescu a intrat în PSD

Preşedintele Organizaţiei de femei a PSD, Rovana Plumb, a anunţat intrarea în organizaţia pe care o conduce a Cristinei Ţopescu.

De altfel, înainte de a-i da cuvântul, preşedintele PSD, Victor Ponta, a menţionat că Rovana Plumb va anunţa o „surpriză”.

Prezentatoarea TV a spus că este un om de stânga, simte de stânga, gândeşte de stânga şi se bucură să se alăture unei echipe care are simţul umorului. „Sunt un om de stânga, (…) simt de stânga, gândesc de stânga. Locul meu e în PSD”, a afirmat Cristina Ţopescu.

Precizând că are emoţii la fel ca la prima transmisie live, jurnalista a arătat că s-a temut de atmosfera Congresului, despre care credea că va fi una rigidă, cu persoane scrobite, la propriu şi la figurat, mai puţin relaxate.

„Am avut o surpriză extraordinar de plăcută. Nici măcar la congrese oamenii politici nu sunt în nişte clişee şi nu vorbesc o limbă de lemn şi nu sunt lipsiţi de simţul umorului. Mi se pare foarte important pentru un om, cu atât mai mult om politic, să aibă simţul umorului, numai oamenii inteligenţi au simţul umorului, gustă umorul şi ştim că în momente de tensiune umorul poate să facă minuni”, a spus aceasta.

Ea a menţionat că îl cunoaşte pe Victor Ponta, ca jurnalistă, de când acesta era şeful Corpului de control al Guvernului şi a venit la o emisiune, relaxat şi cu simţul umorului.

Jurnalista i-a mulţumit fostului preşedinte al PSD Ion Iliescu, care, potrivit acesteia, a fost primul om la care a mers să se sfătuiască atunci când a luat hotărârea de a intra în PSD.

Ea a menţionat că vrea să lupte, împreună cu colegii din PSD, pentru o ţară care are multe răni şi mai vechi şi mai noi, adăugând că întotdeauna a fost implicată în campanii sociale.

După declaraţiile Cristinei Ţopescu, preşedintele PSD, Victor Ponta, s-a declarat mulţumit că rândurile din PSD cresc, mai ales în zona feminină.

„Probabil că acum că acum e încă prematur, dar cred că o să punem în statut să facem Organizaţia de bărbaţi a PSD, pentru că în ritmul acesta, în curând, o să avem nevoie de cinci locuri pentru bărbaţi rezervate”, a glumit el.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button