Cristian Preda s-ar băga în lupta pentru Primăria Capitalei

de:
24 nov. 2010
1 afișări
Cristian Preda s-ar băga în lupta pentru Primăria Capitalei

„Da, sunt gata să mă angajez în alegeri primare în sânul PD-L, alături de oricare alt candidat, pentru a stabili cea mai bună candidatură. În 2012, tataia Oprescu trebuie trimis la pensie”, e declarat europarlamentarul Cristian Preda pentru Evenimentul Zilei.

Cu câteva zile înainte, Preda scria pe propriul blog că „e bine ca la cursa pentru Primăria Capitalei să fie avut în vedere un bucureştean get-beget, născut şi crescut aici. Patriotismul local, care funcţionează de minune în alte locuri din ţară, poate fi o carte câştigătoare şi la Bucureşti”.

Elena Udrea a făcut marţi o listă scurtă a celor pe care i-ar vedea luptând cu Sorin Oprescu în 2012 pentru ocuparea fotoliului de edil al Capitalei. În cap de listă, Vasile Blaga, cel înfrânt de Oprescu în 2008. Liviu Negoiţă, Anca Boagiu şi Cristian Preda sunt şi ei în calculele şefei democrat-liberalilor bucureşteni. Fostul primar Adriean Videanu, nu. Atât Blaga, cât şi Negoiţă şi Boagiu au evitat să facă vreun comentariu pe marginea listei Elenei Udrea.

În privinţa unei eventuale candidaturi proprii, Elena Udrea spune că nu o exclude, dar că e „puţin probabilă”.

Cookies