Cristian Preda despre Oprescu: „Joacă rolul fetei un pic însărcinate”

de:
04 sept. 2011
0 Afișari
Cristian Preda despre Oprescu:

„Sorin Oprescu a definit ieri seară (vineri seară – n.r.) formula candidaturii sale de la anul: independent sub sigla USL. Formula e înrudită cu una mult mai celebră: doctorul a ajuns să joace rolul fetei «un pic însărcinate»”, scrie Preda pe blog, citat de gandul.info.

El apreciază că este, totuşi, un progres, având în vedere că, „în 2008, actualul primar a jucat comedia independenţei făcându-şi campanie cu ajutorul pesediştilor care nu susţineau candidatura lui C.Diaconescu”.

„Acum, în schimbul «noii independenţe», el le dă o mână de ajutor fricoşilor din USL care nu au niciun candidat pentru Bucureşti. Va merge urciorul de două ori la apă?”, mai scrie Cristian Preda.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri seară, la Realitatea TV, că va candida independent la alegerile din 2012, dar sprijinit de USL, astfel că sigla pe care ar dori să o aibă este „Candidatul independent Oprescu Sorin Mircea sprijinit de USL”.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, joi seară, la B1 TV, că doreşte să candideze la Primăria Capitalei, în 2012, împotriva lui Sorin Oprescu, dacă va fi susţinut de partidul său. Până acum, Theodor Paleologu şi Silviu Prigoană şi-au mai anunţat intrarea în competiţia internă din PDL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei.

Cookies