Cristian Preda: Decizia BPN al PDL este „un abuz pus la cale de Udrea”. Îmi voi face dreptate!

de:
02 apr. 2012
0 Afișari
Cristian Preda: Decizia BPN al PDL este

Europarlamentarul Cristian Preda consideră că decizia BPN al PDL privind excluderea sa din partid este „un abuz pus la cale de Elena Udrea”, „o capcană” în care a căzut conducerea partidului, el precizând că îşi va face dreptate.”Este un abuz pus la cale de Elena Udrea, o formă fără fond a politicii româneşti”, a declarat Preda, pentru MEDIAFAX.

Cristian Preda a adăugat că este regretabil faptul că BPN al PDL a căzut în capcană.

„E regretabil că BPN al PDL a picat în capcana întinsă de cineva care acum fix trei zile spunea că toată lumea mă vrea candidat. Îmi voi face dreptate!”, a afirmat Preda.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată, luni, de conducerea partidului, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea partidului.

Conform surselor citate, decizia a fost luată cu 30 de voturi „pentru” şi două voturi „împotrivă”.

Hotărârea finală urmează să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

Cristian Preda trebuie să rămână în PDL şi mă voi lupta în CNC pentru respingerea propunerii de excludere, scrie Monica Macovei pe Facebook.

„Într-o viaţă de partid democratică, probleme au cei care nu pot accepta critici, nu cei care aduc critici”, observă europarlamentara PDL.

„Propunerea excluderii lui Cristian Preda acoperă bâlbâielile organizatorice şi de strategie ale Organizaţiei Bucureşti.

Nu există în Statutul PDL sau în Codul etic vreo prevedere care să permită excluderea doar pentru un moft al unui membru de partid”, mai spune Macovei.

Excluderea lui Cristian Preda din PDL a fost aprobată, luni, de conducerea partidului, au declarat pentru Mediafax, surse din conducerea partidului. Conform surselor citate, decizia a fost luată cu 30 de voturi „pentru” şi două voturi „împotrivă”.

„Regret că, fiind în drum spre Cluj Napoca, nu am fost astăzi la şedinţa BPN, ca să votez împotriva acestei propuneri, dar în mod cert voi fi la şedinta CNC”, completează europarlamentara.

Cookies