Cristian Preda, atac dur la Prigoană: Soluţia PDL la Capitală e un dezastru

de:
31 mart. 2012
0 Afișari
Cristian Preda, atac dur la Prigoană: Soluţia PDL la Capitală e un dezastru

Cum să susţin pe cineva care a cerut excluderea mea din partid? Cum să susţin pe cineva care azi este cu PDL, mâine cu altcineva? Cum să susţin pe cineva care are opinii inacceptabile în Uniunea Europeană, precum pedeapsa cu moartea?”, a comentat Preda. ”Este un dezastru, este o jignire pentru bucureşteni”, a adăugat el.

Preda a criticat politica ezitantă, lipsită de credibilitate. ”Nu mă regăsesc deloc”, a completat el, spunând că se gândeşte pe viitor ce anume va face. Totuşi, europarlamentarul a subliniat că nu are de gând să părăsească partidul. Cât priveşte schimnbarea conducerii PDL Bucureşti, Preda a menţionat că rămâne de văzut ce va ieşi în alegeri. ”Am ales soluţia cea mai proastă. Susţinem pe cineva care îşi schimbă poziţia de la o zi la alta. Cine confundă politica şi mondenul plăteşte”, a avertizat el.

Cristian Preda a comentat că deciziile au fost luate totuşi cu bună ştiinţă, cunoscându-se că soluţia Prigoană este una ”fragilă”.

Preşedintele PDL Bucureşti Elena Udrea a anunţat sâmbătă că formaţiunea sa merge în alegerile locale cu candidaţi proprii, Silviu Prigoană fiind desemnat candidatul pentru Primăria Generală. Decizia a fost luată la nivelul conducerii PDL Bucureşti, în unanimitate, aşa cum a precizat Udrea.