Cristian Popescu Piedone pe scuter, mai ceva ca în filmele de acțiune!  Clipul cu vizita de lucru ar trebui premiat la Cannes VIDEO

24 mai 2021
560 Afișari
Cristian Popescu Piedone pe scuter, mai ceva ca în filmele de acțiune!  Clipul cu vizita de lucru ar trebui premiat la Cannes VIDEO

Știrea este simplă, primarul Sectorului 5 a pornit, în weekend, într-o vizită de lucru. Totuși, imaginile cu Piedone pe scuter, într-un montaj demn de filmele de acțiune, fac toți banii. Edilul promite că astfel de acțiuni vor deveni o obișnuință, mai ales că același lucru îl făcea, pe vremuri, în Sectorul 4, când se plimba cu o mașină de golf prin parcul Lumea Copiilor.

Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone a făcut în weekend o vizită de lucru pe scuter, fiind parcă acompaniat de o întreagă echipă de filmare, dacă ținem cont de montajul imaginilor. Mai mult, edilul s-a oprit pe străzi pentru a sta de vorbă cu cetăţenii şi pentru a verifica stadiul lucrărilor începute pe raza sectorului pe care îl administrează.

Citiți știrea, dar e musai să ajungeți și la clipul video de la final

Edilul s-a oprit inițial în zona străzii Iacob Andrei, acolo unde cetăţenii s-au plâns de lipsa unui spaţiu de joacă pentru copii şi de vegetaţia necontrolată care creşte pe spaţiile dintre blocuri.

Ulterior, Cristian Popescu Piedone a dispus amenajarea unui spaţiu de joacă, de noi locuri de parcare şi le-a cerut angajaţilor de la salubrizare să igienizeze zona, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 5.

Vorba primarului se transformă în fapte ca în basme

De asemenea, la intersecţia dintre strada Iacob Andrei şi strada Şinei a fost identificat un loc de joacă pentru copii, aflat într-o stare avansată de degradare. Cristian Popescu Piedone a dispus reabilitarea de urgenţă a acestui spaţiu.

Şi locatarii blocurilor din zona parcului Humuleşti au reclamat faptul că între blocuri există un spaţiu plin de vegetaţie necontrolată, pe care se adună consumatorii de droguri şi unde se depozitează deşeuri.

Primarul a cerut curăţarea terenului de vegetaţia care creştea necontrolat şi amenajarea de locuri de parcare, precum şi amenajarea de spaţii de joacă şi recreere, conform sursei citate.

Ce a transmis Piedone

Îmi face o deosebită plăcere să stau de vorbă cu cetăţenii din sector, care se confruntă cu numeroase probleme neabordate de predecesorii mei în cei 30 de ani de democraţie.  Am făcut un legământ cu mine însumi, că voi rezolva aceste probleme, iar încrederea şi încurajările pe care le primesc zi de zi de la locuitorii acestui sector îmi dau speranţa că voi reuşi să fac ceea ce pentru mulţi dintre ei părea imposibil

Imaginile sunt pur și simplu sublime, montajul face totul

Cookies