Cristian Popescu Piedone inaugurează duminică modernizarea Parcului Ferentari: Am decis să reabilităm de urgenţă VIDEO

12 iun. 2021
272 Afișari
Cristian Popescu Piedone inaugurează duminică modernizarea Parcului Ferentari: Am decis să reabilităm de urgenţă VIDEO

Cristian Popescu Piedone inaugurează duminică modernizarea Parcului Ferentari, după ce acum fix o lună a decis reabilitarea de urgență a locului de joacă pentru copii.

Lucrările la noul loc de joacă au început în urmă cu o lună, mai exact, în data de 13 mai, după cum o arată și o serie de imagini publicate de primarul Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Vizită în parc acum o lună

Edilul a efectuat o vizită de lucru în parc luna trecută, alături de directorii din subordine şi a dispus reabilitarea şi modernizarea acestuia, pentru ca locuitorii din zonă să poată beneficia de acel spaţiu vara aceasta.

Piedone mai spune că locul a fost complet ignorat de fostele administraţii, conform unui comunicat de presă al Primăriei Sectorului 5. Astfel, nu existau leagăne, tobogane sau altfel de mobilier stradal. Mai mult, coşurile de gunoi ruginite reprezentau un adevărat pericol pentru copii. De asemenea, aici existau şi foarte multe deşeuri.

Piedone a coordonat personal lucrările

Sub coordonarea Primarului Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone, lucrările au fost finalizate într-un timp record. Parcul are acum leagăne, tobogane, zona de fitness, bănci noi, dar şi un teren de mini fotbal.

„Parcul Ferentari arăta ca şi cum ar fi fost părăsit de decenii. Şi cam aşa era. Nimeni nu a făcut nimic pentru a-l moderniza. Am decis să reabilităm de urgenţă acest loc de joacă. Copiii din zonă merită să aibă un parc sigur şi modern. Mâine, la ora 11.00, inaugurăm Parcul Ferentari.

În loc de coşuri de gunoi ruginite şi asfalt crăpat, locul de joacă are acum tobogane, leagăne, zonă de fitness, bănci noi şi un teren de mini fotbal. Practic, intrăm în normalitate. Acest parc trebuia reabilitat de ani buni, dar nu s-a dorit. Acum, copiii vor avea unde să se joace.”, a transmis edilul Sectorului 5.

Cookies