Piedone a îmblânzit pisica neagră și a ieșit cu ea pe străzi: „Ne vom lua la trântă și cu poleiul și cu zăpada” | VIDEO

16 nov. 2021
335 afișări
Piedone a îmblânzit pisica neagră și a ieșit cu ea pe străzi:
Cristian Popescu Piedone a îmblânzit pisica neagră și a ieșit cu ea pe străzi: "Ne vom lua la trântă și cu poleiul și cu zăpada" | VIDEO

Cristian Popescu Piedone a venit recent cu un mesaj pe Facebook în care spune că a "îmblânzit pisica neagră", o mașină de deszăpezire a Primăriei Sectorului 5 și a ieșit cu ea pe străzi. Edilul promite că se va lua la trântă și cu poleiul și cu zăpada.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a verificat încă de aseară utilajele din dotarea operatorului de salubritate. Edilul spune că acestea sunt deja pregătite pentru deszăpezirea din iarna 2021-2022. Mai mult, Piedone a verificat și gradul de pregătire al personalului SC. Salubrizare Sector 5 SA, compania locală de salubrizare.

„Aceasta va fi mașina mea de serviciu în iarna asta. Va fi numită pisica neagră, cu care voi ieși pe teren la deszăpezire. Suntem pregătiți pentru orice fel de problemă s-ar ivi”, spune Piedone în clipul video de pe Facebook.

Piedone participă personal la deszăpezire cu „pisica neagră”

Inedit este faptul că primarul a anunțat deja că în acest an va participa personal la acțiunile de deszăpezire, chiar de la volanul unei sărărițe, utilaj pe care l-a testat pe platoul din Piața Constituției și pe care îl numește pisica neagră.

Am îmblânzit pisica neagră. Am spălat-o, am dichisit-o cu plug, i-am pus lesă de iarnă și-am scos-o la bulevard. Este o pisica specială: Îi place să se plimbe doar pe asfalt negru, că ea! Albul o enervează și zgârie! Așa că-n iarnă asta o să vânam împreuna… zăpada de pe străzi. Până la jumătatea lui martie, încolo, Piedone va ieși pe străzi cu pisica neagră!

Dragilor, din 15 noiembrie utilajele de iarnă ale primăriei au intrat în alertă! Că va fi polei, că va ninge… vor ieși pe străzi și își vor face treaba! Au oameni potriviți și pregătiți acum! Am avut primul comandament de iarnă! Suntem bine! Și vom fi și mai bine de mâine, poimâine! Așa că nu va fi că odinioară în sectorul nostru!

Sectorul 5 nu mai este dependent de alții! Sectorul 5 are tot ceea ce-i trebuie pentru sezonul de iarnă! Când va fi nevoie, ne vom lua la trântă și cu poleiul și cu zăpada! Și vom câștiga mereu! În iarnă această, NOI vom fi campionii deszăpeziri! Țineți minte ce va spun, dragilor! Cu respect, primarul Piedone, a scris edilul Sectorului 5 într-o postare pe Facebook.

Ce utilaje vor fi folosite pentru deszăpezire în Sectorul 5

Conform unei informări, utilajele operatorului SC Salubrizare sector 5 SA. beneficiază de dotări moderne. Mai mult, cantitatea de antiderapant poate fi reglată în funcție de necesități, precum și raza de acțiune. Piedone z adăugat că, cele 50 de utilaje de deszăpezire, ce vor fi folosite în sezonul rece 2021-2022, vor fi organizate în funcție de necesități, după cum urmează:

Urgența 0: utilaje care acționează pe poduri, rampe și pante

– Urgența 1: utilaje care acționează pe bulevarde și stații STB

– Urgența 2: utilaje care acționează pe străzi secundare

– Urgența 3: transport zăpadă, platforme pentru intervenții echipate cu material antiderapant, lopeți și spărgătoare de gheață.

Mai mult, în depozit există peste 800 de tone de material antiderapant, la care se adaugă 8.000 kg de inhibitor (soluție antiîngheț pentru șosele). Pe teren, vor fi 160 de lucrători și 20 de coordonatori care vor asigura permanența serviciului 24/24.

Cookies