Cristian Pomohaci, în vizorul Poliției, după ce și-a pus IISUS număr de înmatriculare la mașină

de:
26 aug. 2015
2 Afișari
Cristian Pomohaci, în vizorul Poliției, după ce și-a pus IISUS număr de înmatriculare la mașină

Preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci a ales, pentru numărul de înmatriculare, combinația BN 11SUS, pe care ulterior l-a modificat, transformând cifra 1 în „I”, rezultând astfel IISUS.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud susțin, însă, că prin această modificare, Cristian Pomohaci încalcă Ordonanţa de Urgenţă 195/2002, care presupune sancţionarea celor care conduc un vehicul „pe ale cărui plăcuţe de înmatriculare sau de înregistrare sunt aplicate folii sau alte dispozitive care nu permit citirea numărului de înmatriculare ori plăcuţele nu corespund standardelor în vigoare”.

Astfel, potrivit adevarul.ro, în cazul în care va fi depistat în trafic la volanul maşinii cu numerele de înmatriculare modificate, Cristian Pomohaci ar putea primi două puncte de penalizare, plus o amendă cuprinsă între 180 şi 270 de lei.

„Dacă va fi depistat în trafic conducând un autoturism cu un număr de înmatriculare care nu corespunde cu actele maşinii va fi sancţionat contravenţional”, susține Virginia Pârlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Cookies