Cristian Gog, câştigătorul Românii au talent, prezentat de The Sun ca „omul care şi-a oprit inima”

de:
14 mai 2012
3 afișări
Cristian Gog, câştigătorul Românii au talent, prezentat de The Sun ca

Finala „Românii au talent” a fost câştigată vineri seara de un bărbat care şi-a redus pulsul la zero. Cristian Gog, care s-a denumit „mentalistul magic”, a fost conectat la un aparat care măsoară impulsurile electrice ale inimii (EKG) şi a fost asistat de doi medici, „în turul său de forţă de sfidare a morţii”, scrie thesun.co.uk.

Publicaţia britanică mai spune că bărbatul în vârstă de 31 de ani a afirmat la sosirea pe scenă: „În această seară voi risca totul. Îmi voi risca viaţa. Pentru acest act, am nevoie de ajutorul unui medic. Voi aduce în direct o provocare morţii”.

Apoi, el a fost testat şi aparatul care măsoară impulsurile electrice ale inimii a arătat o oprire totală a activităţii sale cardiace.

Nefiind mulţumit numai cu atât, Cristian a deschis apoi o servietă închisă cu un cifru, din care a scos coli de hârtie pe care erau scrise cometarii pe care juraţii emisiunii „Românii au talent” tocmai le făcuseră cu câteva secunde mai înainte.

După câştigarea premiului de circa 100.000 de lire (120.000 de euro), Cristian Gog a spus: „Atunci când am făcut actul am rămas fără bătăile inimii iar acum am rămas fără cuvinte”, mai notează thesun.co.uk.

Publicaţia britanică mai scrie că locul al doilea în finala „Românii au talent” a fost ocupat de Mihai Petraiche, care a impresionat prin dansul său de robot, iar pe poziţia a treia s-a clasat Cristian Leana, care a rezolvat cuburi Rubik, cu o singură mână şi în timp ce era legat la ochi.

The Sun mai scrie că finala „Românii au talent” a atras o audienţă de circa cinci milioane de telespectatori.

Cookies