ȘTIRI

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cristian Diaconescu și-a dat demisia din PMP. Candidează ca independent

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, CRISTIAN DIACONESCU. Este o responsabilitate enormă candidatura la Președinția României. Am luat foarte în serios acest demers. În baza acestei investiri am făcut un angajament sprijinit chiar și președintele Traian Băsescu. M-am angajat să continui eforturile președintelui pentru sprijinirea statului de drept, pentru ca noi toți să trăim într-o țară liberă. Am învățat foarte multe în cele 20 de județe în care am fost, am discutat cu cei care pot arăta unui politician cum este România reală. În urmă cu 10 zile, câțiva colegi din PMP au inițiat un proces public având ca scop schimbarea candidatului. Nu am fost informat. Nu au avut o discuție cu mine, am citit acest lucru în presă. Vreau să le mulțumesc celor din partid care m-au ajutat în campanie. Sunt oameni care spun adevărul. M-a deranjat minciuna, dar voi rămâne consecvent. Este normal ca un partid să revină asupra unei decizii politice. Dar trebuie să suporte consecințele. Din acest punct de vedere, consider că orice nouă decizie nu-și are rostul. Îmi anunț candidatura ca independent la Președinție. Nu voi mai fi în PMP, dar voi rămâne președintele Fundației Mișcarea Populară. Este organizația neguvernamentală pe care am înființat-o și am susținut-o”, a declarat Cristian Diaconescu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, CRISTIAN DIACONESCU. Anunțul a fost făcut și pe pagina oficială de Facebook a președintelui Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu: https://www.facebook.com/CristianDiaconescuOficial.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, CRISTIAN DIACONESCU.„Mâine voi susține o conferință de presă în cadrul căreia voi explica decizia de a-mi asuma o candidatură independentă. Doresc să ofer toate garanţiile celor care necunoscându-mă direct, consideră că aş putea fi capabil de compromisuri (cei care mă cunosc direct nu mai au nevoie de alte certitudini): nu am fost, nu sunt şi nu mă voi lăsa niciodată instrumentul nimănui. Închei prin a repeta: cei care se învârt în politica românească trebuie să înţeleagă odată că românii nu sunt tâmpiţi, nu pot fi minţiţi cu uşurinţă şi nu merită să fie minţiţi”, a scris Cristian Diaconescu pe pagina oficială de Facebook.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button