Cristian Buşoi: Primarul Firea are o problemă de logică administrativă

de:
05 iul. 2016
0 Afișari
Cristian Buşoi: Primarul Firea are o problemă de logică administrativă

Ideea Primarului General de a reduce evenimentele publice ca să se circule mai bine în oraș, este probabil o manifestare a temerii că fiind aleasă doar de 14% dintre bucureșteni, este de preferat ca oamenii să se întâlnească mai rar în locuri publice, ca nu cumva să le vină idei critice față de administrația Capitalei.

Pentru că dna Primar General este familiarizată mai mult cu realitățile administrative ale orașului Voluntari, nu știe probabil că Bucureștiul a renăscut tocmai din aceste activități, din evenimente sportive, culturale, concerte, care da, toate au incovenientul unor blocaje temporare ale traficului, dar care fac din București un oraș viu și frumos.

Doamna Firea bate din picior vehement nemulțumită, că în weekend este blocată circulația pentru a face loc activităților sportive și ca soluție de fluidizare a traficului vrea interzicerea evenimentelor.

Ca o demnă continuatoare a perfomanțelor administrative ale fostului primar Oprescu, dna Firea, dacă vrea să rezolve problema traficului, trebuie nu să interzică manifestările sportive în București, ci să facă mult așteptata autostradă suspendată, o soluție certă de fluidizare a traficului.

Primarul Firea are o problemă de logică administrativă: trafic mai fluid nu înseamnă mai puține evenimente, ci mai multă infrastructură. Dar, este mai greu să construiești decât să interzici sau să promiți, cum promitea în campanie dna primar Firea că îi va consulta pe bucureșteni.

PNL va urmări cu atenție desfășurarea activității noului primar general și recomandă cu căldură Gabrielei Firea ca atunci când nu știe ce să facă în materie de administrație să sune un prieten din Voluntari sau chiar mai bine, să apeleze la sfatul locotenenților din administrația Pandele pe care dna Firea i-a implantat, de curând, la Primăria Generală„, a transmis prim-vicepresedintele Partidul National Liberal, Cristian Buşoi.

 

CITEŞTE ŞI Firea NU mai permite ca circulaţia din centrul Capitalei să fie „blocată cu evenimente stradale”

Cookies